Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Papa Kochani

KKirito

Wyróżnione odpowiedzi

Dzisiaj zostało stwierdzone, że mam cheaty👉 Autoclickera. Niestety sam nie widziałem jak go używać, a zapomniałem go usunąć. Także pomimo niemiłych momentów, chcę wam podziękować. Szkoda, że tak to się skończyło. Będzie mi was brakować. Oczywiście napiszę odwołanie ale chyba wszyscy znamy skutki. Nic już się nie zmnieni. Szkoda tylko, że w żaden sposób nie zawiniłem ale i tak zostałem zbanowany. Papa Kochani. Będzie mi Was brakować. Sorry są błędy ale no piszę to o 1:30 i jest mi bardzo przykro. XD

Dziękuje: @jipsyy @HelpMeToo @aukrzychu @Less_Than3 @oldmancats @Lukaszenko69 @Anielkaa @nabdia @Black4L @Tadzio_ @Nierzywa @Riadzik12 @KaeyPL @Kaelus @Bvcha @papaniosQ @Kazo@kalafiory @ekodiesel @Calosek @Wolosq_ @PWWP @iNeedDarkness, jeżeli kogoś nie wymieniłem to przepraszam :c

Edytowane przez KKirito
  • Przytulas 1
  • Sad 4

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

8C3C5B3C-A01E-497B-BA4E-C23A379E39AE.gif.3b7879bec9660a7c5db86a4ea46cdaea.gif

Jesteś całkiem zabawny. Jak osoby które się odwoływały od banów pisały, że nie wiedziały jak tego używać to się z nich smiałeś, a teraz robisz to samo XD. 

7 minut temu, KKirito napisał:

Oczywiście napiszę odwołanie ale chyba wszyscy znamy skutki.

Dziwnie to zabrzmiało

Powodzenia na dalszej drodze zycia.

5 minut temu, Kacperek2115 napisał:

Jesteś całkiem zabawny. Jak osoby które się odwoływały od banów pisały, że nie wiedziały jak tego używać to się z nich smiałeś, a teraz robisz to samo XD. 

Dziwnie to zabrzmiało

Powodzenia na dalszej drodze zycia.

Takie szybkie pytanie XD kiedy ja się z nich śmiałem, ja nie oczekuje na to, że mnie odbanują, bo ja dobrze znam działania administracji :0 Byłoby miło ale niestety obawiam się, że tak się nie stanie. A to, że nie umiałem go używać to prawda XD nawet gangsta widział jak sobie nie radzę.

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

Teraz, nabdia napisał:

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭KKirito! NIE 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ADMINISTRACJA NA TYM SERVERZE NIE POTRAFI ROZPATRYWAĆ BANÓW WEDŁUG MNIE 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Wiem kochana 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Dlatego nie mam szans na unbana 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

Mnie też, ja nawet wiem jacy administratorzy chcieli się mnie pozbyć i im się udało XD ciekawie było ale no niestety 😭

Edytowane przez KKirito

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

3 minuty temu, nabdia napisał:

Jak widać pan TheRevQ. Myślałam, że jest pożądany administratorem, a tu takie słowa padają ( nie obchodzi mnie to, że teraz nabijam se posty ) 😭 Napisałabym tutaj coś o wiele więcej, lecz za to ja dostanę perma bana xD nie mam mk, ani nic z tych rzeczy ...

Boże XD tylko perma teraz nie dostań, bo obydwoje będziemy poszkodowani. Możesz mi na priv napisać. Ja Ci bana nie dam.

Edytowane przez KKirito

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

1 minutę temu, nabdia napisał:

Już teraz nie mam nic do stracenia za bardzo xD bo nowa edycja, ale nie mogą mnie zbanować bo nie mam dosłownie nic, gram w 100% legalnie na tym serverze. Z tym banem za moje cheaty 😑 TheRevQ też się, że mnie śmiał, że nie umiałam i powiedział, że nie byłam czysta, jakoś 3 dni przed banem dostałam nowy laptop i tam totalnie nic nie było, no ale oczywiście bana dostałam, nie chciałam stracić wszystkiego co osiągnęłam, więc postanowiłam się przyznać do tego, że nie mam chacie ale mam xD sami rozumiecie, lub nie...

Ja Cię w pełni rozumiem, też myślałem, że jestem czysty, a tu hur durr nie: damy ci bana XD. Także nigdy nic nie wiadomo

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

4 minuty temu, TheRevQ napisał:

4 minuty temu, TheRevQ napisał:

Rozumiem ty patrzyłeś co pisaliśmy dostane nagrode za rozwiązanie zagadki?

Edytowane przez TheWarrior_DK

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...