Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ułatwienie nowym graczom

krzyychu

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick: aukrzychu
- Propozycja dotyczy: Serwera realcraft i ułatwienia nowym graczom zapoznania się z jego funkcjonowaniem.
- Opis propozycjiHej, zauważyłem, że ani na forum, ani na serwerze nie ma miejsca, gdzie nowy gracz mógłby się obeznać z customowymi komendami, których wasz serwer posiada multum. Myślę, że ograniczyłoby to bardzo pytania na chacie typu "jaki jest drop, jak połączyć działki, jak przeteleportować się na działkę". Ułatwiło by to prace Administracji oraz pozwoliłoby graczom wyjść z niewiedzy. Zdaje sobie sprawę, że jest sporo komunikatów wyświetlających się na chacie, bądź scoreboardzie, jednak myślę, że skumulowanie ich w jednym miejscu byłoby lepszym rozwiązaniem 🙂
- Dodatkowe SS'y: -

2 minuty temu, zabujcazmieczem napisał:

Wszystko jest opisane przecież na spawnie. Od innych pytań są modchaci, czy zaufani gracze, którzy powinni pomagać w razie czego.

Nie wszystko jest opisane na spawnie, jest rzeczywiście dużo, ale nie ma wszystkiego co nowemu graczowi jest potrzebne. Oczywiście są osoby które służą pomocą, jednak w mojej opinii łatwiej byłoby, gdyby było miejsce, gdzie skumulowane są wszystkie potrzebne informacje. Ale tak jak mówię, "w mojej opinii". 🙂

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...