Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xNikvlqa_

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: xxnikvlqaax
Nick Administratora, który banował: niewiem chyba casp
Kiedy to się stało?: 20listopada 2025
Opis sytuacji

piszę, ponieważ chciałabym jeszcze raz przeprosić za swoje zachowanie związane z lajkowaniem zdjęć. Ostatnie odwolanie napisalam chyba 20listopada. Wiem, że było to nieodpowiednie i rozumiem, dlaczego otrzymałam bana.

Mam świadomość, że jest to już moje drugie odwołanie, ale bardzo zależy mi na powrocie na serwer. Od tamtej sytuacji minęło już sporo czasu i naprawdę przemyślałam swoje zachowanie. Zrozumiałam swój błąd i wiem, że nie powinnam była tak postąpić.

Nie chcę się usprawiedliwiać ani podważać Waszej decyzji. Chciałabym jedynie poprosić o jeszcze jedną szansę. Jeśli zdecydujecie się mnie odbanować, nie zawiodę Waszego zaufania i będę przestrzegać regulaminu.

Screen bana: nie mam

Edytowane przez xNikvlqa_

Witam.
W związku z tym, że dobrze znam sytuację, chciałabym się wypowiedzieć.

56 minut temu, xNikvlqa_ napisał:

zachowanie związane z lajkowaniem zdjęć

Bana nie dostałaś, jak piszesz, za „lajkowanie zdjęć”, tylko za rozpowszechnianie wizerunku graczy, które miało miejsce wielokrotnie.

57 minut temu, xNikvlqa_ napisał:

Mam świadomość, że jest to już moje drugie odwołanie

Piszesz o „drugim odwołaniu”, a z tego, co kojarzę, nie jest to drugie, tylko trzecie odwołanie, a ostatnie odwołanie nie miało miejsca 20 listopada, tylko 28 kwietnia.

Patrząc na to, że w odwołaniu zostało zmienionych kilka faktów oraz na to, że nie zauważyłam, aby Twoje zachowanie uległo znaczącej poprawie, jestem za odrzuceniem odwołania.

• Superka 1

• Administrator
Admin

Powodem bana było WIELOKROTNE rozpowszechnianie wizerunku zarówno graczy jak i administracji. Odwołanie zostaje odrzucone, ponieważ póki co nie widać zmiany Twojego zachowania. 

• Superka 1

• Administrator
Admin

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...