Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Carniworest

Carniworest

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: carniworest
Nick Administratora, który banował: r6ntz 
Długość bana: 14 dni (od 19.07 do 02.08)
Kiedy to się stało?: 19.07
Opis sytuacji: Otrzymałem bana za używanie "Nukera" na swojej działce. Przyznaję się do błędu, faktycznie korzystałem z niedozwolonej modyfikacji. Nie będę się kłócić o techniczne detale ani o to, czy to był stricte Nuker, bo złamałem regulamin i w pełni zdaję sobie z tego sprawę.

Zwracam się jednak z ogromną prośbą o rozważenie skrócenia tej kary. Dwa tygodnie to dla mnie naprawdę długo, zwłaszcza że jestem graczem wieloletnim, bardzo zżytym z serwerem. Obecna edycja powoli dobiega końca, a mi zależy na tym, żeby jeszcze z niej skorzystać. Mam wykupioną rangę SVIP i po prostu szkoda mi tracić ten czas. Absolutnie nie uważam, że wydane pieniądze stawiają mnie ponad regulaminem i dają mi ulgowe traktowanie, wspominam o tym tylko dlatego, że gra tutaj ma dla mnie dużą wartość i zależy mi na powrocie.

Popełniłem głupi błąd, za który ponoszę konsekwencje. Modyfikację od razu wyrzuciłem i gwarantuję, że sytuacja więcej się nie powtórzy. Będę bardzo wdzięczny za wyrozumiałość, skrócenie czasu blokady i danie mi drugiej szansy.

screen:image.thumb.png.3aa062b2a81547d0e250b88c673eee00.png