Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Odwołanie

Czujna_Rodzinka

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...
Nick Administratora, który banował: ...
Kiedy to się stało?: ...
Opis sytuacji: ...
Screen bana: ...

Nick zbanowanego: Czujna_Rodzinka
Nick Administratora, który banował: Kviatkowskaa
Kiedy to się stało?: 29:.05.2026r.
Opis sytuacji: witam zwracam się z prośbą o skrócenie bana zrozumiałem swój błąd i więcej się to nie powtórzy źle postąpiłem udostępniając takie treści zrozumiałem to i chciał bym chociaż skrócenie czasu bana na serwerze proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby z góry dziękuję 
Screen bana

711793295_MinecraftScreenshot2026_05.29-10_09_07_96.png.0dc22d4a2031652c1db421b846ca05ce.png

• Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 2

Od bana możesz się odwołać tylko raz, wątpie, że tak nagle zmieniłeś swoje podejście kiedy pod poprzednim odwołaniem dalej broniłeś swojej racji, tak czy siak swoją szanse zmarnowałeś więc teraz odczekaj aż twój ban się skończy. Na nie.

• Superka 2

Godzinę temu, _Minta napisał:

Od bana możesz się odwołać tylko raz, wątpie, że tak nagle zmieniłeś swoje podejście kiedy pod poprzednim odwołaniem dalej broniłeś swojej racji, tak czy siak swoją szanse zmarnowałeś więc teraz odczekaj aż twój ban się skończy. Na nie.

Możesz uważać co chcesz to twoje zdanie ja swojego nie zmienię co do tego że totalnie nie interesuje mnie żadna z wypowiedzi z strony osób z LFK bo jest tam Dolaa to że jesteście za nią to raczej normalna sprawa :)

• Thinking 1
  • XD 3

na nie. Może bym wypowiedział się pozytywnie lub neutralnie ale nic o tym nie wiem (z wyjątkiem tego twojego "żalu" o ile można to tak nazwać), nie wiem co wysłałeś, nie wiem gdzie wysłałeś i nie wiem czyje dane wysłałeś(chociaż to jest mało istotne w tej sytuacji). 

Nie wiem jak można ci zaufać skoro stwierdziłeś, że to dobry pomysł aby wysłać czyjeś dane, a skoro

21 godzin temu, Czujna_Rodzinka napisał:

twoje zdanie ja swojego nie zmienię

tak się trzymasz swoich słów i przekonań musi to jednocześnie oznaczać, że dalej uważasz to, za zwykłą wiadomość do której nie wiedzieć czemu administracja się przyczepiła.
Popatrz na siebie, na twoją reputacje i na twoje wiadomości. Patrząc na to, że forum masz reputacje -22 zakładam, że na serwerze sprawa ma się podobnie, chociaż czego ja oczekuje od osoby która napisała

21 godzin temu, Czujna_Rodzinka napisał:

nie interesuje mnie żadna z wypowiedzi z strony osób z LFK bo jest tam Dolaa to że jesteście za nią to raczej normalna sprawa

Dobrze, że to rozumiesz bo tak, to oczywiste, że znajomy będzie bronił znajomego szczególnie w takiej sytuacji. Jednakże czy to oznacza, że masz pisać wiadomości typu "nie obchodzi mnie żadna z wypowiedzi"? 
Dodatkowo pozwoliłem sobie sprawdzić twoje poprzedni odwołanie które oprócz tego, że wyglądało tak

Jak to jest rozmawiać ze ścianą : r/antimeme

było również napisane podobnie jak te (czyli na odwal).

Dobra bo szkoda czasu podkreślę tylko, że jestem na NIE i miłego bana, mam nadzieje, że zrozumiesz swój błąd i nie będziesz nas zmuszał do czytania kolejnego gniota w postaci twojego odwołanie

image.png.476ea34bb559449ddd70b997323e0047.pngimage.png.da03d858dee37591184ab92c15579e58.png

1 godzinę temu, Edward Gierek napisał:

na nie. Może bym wypowiedział się pozytywnie lub neutralnie ale nic o tym nie wiem (z wyjątkiem tego twojego "żalu" o ile można to tak nazwać), nie wiem co wysłałeś, nie wiem gdzie wysłałeś i nie wiem czyje dane wysłałeś(chociaż to jest mało istotne w tej sytuacji). 

Nie wiem jak można ci zaufać skoro stwierdziłeś, że to dobry pomysł aby wysłać czyjeś dane, a skoro

tak się trzymasz swoich słów i przekonań musi to jednocześnie oznaczać, że dalej uważasz to, za zwykłą wiadomość do której nie wiedzieć czemu administracja się przyczepiła.
Popatrz na siebie, na twoją reputacje i na twoje wiadomości. Patrząc na to, że forum masz reputacje -22 zakładam, że na serwerze sprawa ma się podobnie, chociaż czego ja oczekuje od osoby która napisała

Dobrze, że to rozumiesz bo tak, to oczywiste, że znajomy będzie bronił znajomego szczególnie w takiej sytuacji. Jednakże czy to oznacza, że masz pisać wiadomości typu "nie obchodzi mnie żadna z wypowiedzi"? 
Dodatkowo pozwoliłem sobie sprawdzić twoje poprzedni odwołanie które oprócz tego, że wyglądało tak

Jak to jest rozmawiać ze ścianą : r/antimeme

było również napisane podobnie jak te (czyli na odwal).

Dobra bo szkoda czasu podkreślę tylko, że jestem na NIE i miłego bana, mam nadzieje, że zrozumiesz swój błąd i nie będziesz nas zmuszał do czytania kolejnego gniota w postaci twojego odwołanie

Mordko "nie zmienię zdania " nie załączam do tego poprzedniego odwołania tylko chodzi mi że nie zmienię zdania o LFK przez które mam właśnie reputację na - bo wszyscy specjalnie tak reagują na to nic nie poradzę na szczęście osoba której dane udostępniłem czego nie powinienem robić pomimo że udostępniłem je do osoby która także na żywo zna gracza Dolaa tak jak i ja znałem kilka lat ale mniejsza