Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Edward_Gierek_KC

Edward Gierek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: __demien__
Nick Administratora, który banował: Koriksss
Kiedy to się stało?: 20.05.2025
Opis sytuacji: Cała sytuacja miała miejsce około rok temu. Po powrocie z 2 tygodniowego bana dostałem pernamentną blokade za praktycznie tego samego gifa z sceną z filmu "Titanic". Zdaje sobie sprawę, że do zaistniałej sytuacji nie powinno nigdy dojść ale cóż, co się stało to się nie odstanie. Nie powiem na początku ta blokada mi nie przeszkadzała ponieważ spodziewałem się, że w najbliższym czasie RealCraft będzie dla mnie przeszłością, niestety lub stety tak się nie stało. Po jakimś czasie zdałem sobie sprawę, że jednak ten perm oprócz kontaktu do graczy zabrał mi jeszcze kilka ułatwień rozgrywki takich jak kanały z informacjami o eventach lub strukturach. Od wspomnianego wyżej incydentu minęło stosunkowo dużo czasu podczas którego znalazłem chwile na zrozumieniu swojego błędu jak i próbę poprawy swojego zachowania (co moim zdaniem wyszło naprawdę nieźle). Zdaje sobie sprawę, że w ciągu ostatnich tygodni przed permem udało mi się napsuć trochę krwi zarówno administracji jak i zwykłym graczom, zdając sobie z tego sprawę chciałbym też i za to przeprosić. Obecnie oprócz starania się być lepszą wersją siebie staram się również być również angażować w życie serwera (oczywiście na tyle ile tylko mogę), co można również zauważyć przez np aktywność na forum. Zdaje sobie sprawę, że moje słowa nie są w stanie załatać tego co zrobiły moje czyny jednakże mimo wszystko proszę o kolejną szanse i szybkie (miejmy nadzieje, że pozytywne) rozpatrzenie mojego odwołania. 
Zatem to chyba tyle, i klasycznie z góry dziękuje za rozpatrzenie podania (nawet za te negatywne)
Screen banahttps://uploads.realcraft.pl/monthly_2025_08/obraz_2025-08-28_183732305.png.e49576c256be0823b46186b58388324a.png

• Superka 2

image.png.476ea34bb559449ddd70b997323e0047.pngimage.png.da03d858dee37591184ab92c15579e58.png