Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

unban

Raxon
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez _Minta,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Raxon
Nick Administratora, który banował: pisałem już
Kiedy to się stało?: wczoraj - pisałem już
Opis sytuacji: Dwa razy sie nie będe powtarzał, wnosze o unbana albo skrócenie - widocznie pseudoadmin o nazwie A_angel97 ma we łbie szambo zamiast mózgu skoro daje 7 dni bana za rozwalenie działki xd, a co do pachołka to oczywiście że to pachołek - są gracze  dobrzy i ogarnięci ci właśnie np. w moim stylu, a są też własnie takie pomiotki co nigdy nic na serwerze nie osiągną - zobaczcie se lepiej na jego profil i wytłumaczcie mi jak może taki właśnie "gracz" cokolwiek wnieśc pozytywnego i wartościowego na serwer? 7 dni bo co?! Bo tabliczki mu jakieś napisałem? Bo grób wybudowałem na działce? I jakie to ma znaczenie? Wartość działki to może 20 000 dolarów było i nie więcej - wystarczy zaznaczyć, wpisać /regen i już a wy robicie afere koperkową jakby normalnie doszło do jakiegoś kopiowania itemów albo rozwalenia działki graczowi z 1 miejsce w TopDziałki xd, zresztą jak chcecie to ja mogę od reki mu wypłacić nawet i 50k za ta działkę bo dla mnie taka kwota to jak splunięcie.
Screen bana: był już

• Opiekun Forum
  • Decyzja
Opiekun

Od bana można odwołać się raz więc to odwołanie rownież zostaje odrzucone.

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 1

• Opiekun Forum
Opiekun

image.png

• Nie ośmieszaj się 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...