Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xNikvlqa_
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Wusz,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: xxnikvlqaa_
Nick Administratora, który banował: nie pamiętam chyba casp 
Kiedy to się stało?: 20listopada
Opis sytuacji

Chciałabym odwołać się od nałożonego na mnie permanentnego bana na Discordzie za likowanie zdjęć.

Zdaję sobie sprawę że moje zachowanie było niezgodne z regulaminem i przyznaję że był to błąd z mojej strony.

Nie miałam złych intencji ani nie chciałam łamać zasad była to po prostu nieprzemyślana decyzja.

Od mojego ostatniego odwołania (20 listopada) minęło już dużo czasu, przez co miałam okazję przemyśleć swoje zachowanie. Rozumiem, dlaczego została nałożona taka kara i wyciągnęłam z tej sytuacji wnioski.

Bardzo zależy mi na powrocie na serwer Discord i ponownym byciu częścią społeczności. Zapewniam, że taka sytuacja nie powtórzy się w przyszłości i będę przestrzegać wszystkich zasad.

Proszę o rozważenie skrócenia kary lub danie mi jeszcze jednej szansy.

Dziękuję za poświęcony czas i rozpatrzenie mojego odwołania.

Screen bana: Nie posiadam

Edytowane przez xNikvlqa_
  • Superka 1
  • Like 1

Z treści skargi wynika, że cała sprawa miała miejsce dość dawno temu bo aż 20 listopada i likowanie zdjęć (nie wiemy jakich czyich) powinno być tej użytkowniczce umorzone i powinna dostać unbana, bo na serverze z tego co widzę na czacie nie dostaje upomnień oraz nie łapie banów.  Widać, że bardzo żałuje za swoje czyny i okazuje skruchę swoim odwołaniem.

Jestem na tak. 

Edytowane przez eryter22
@UPDATE
  • Superka 1

• Zaufany Gracz
  • Decyzja
Admin Forum

Minęło pół roku od całego twojego bana. Wydaje mi się, że zrozumiałaś swój błąd po tylu miesiącach, zdejmę ci tę karę, ale proszę cię, abyś stosowała się do zasad i nie robiła takich rzeczy – potraktuj to jako ostatnią szansę więcej ich nie będzie.

@edit po przeanalizowaniu sprawy jestem zmuszony odrzucić odwołanie, nie było to rozpowszechnianie wizerunku jednej osoby tylko kilku w tym administracji. Niestety nie jest to jednak czas na unbana dla Ciebie

Edytowane przez Wusz
  • Superka 1

qRoFuaR.gif

• Zaufany Gracz
Admin Forum

image.png

• Sad 1

qRoFuaR.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...