Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zabsong

Mil3nk4

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: ...Mil3nk4
Nick osoby oskarżanej:...Zabsong
Miejsce (TeamSpeak3/Forum/Serwer): ...discord
Opis sytuacji: Nie bedę pisał tego samego drugi raz @ zabsongzastanów się co robisz, piszesz że możemy szukać vilagerów po czym dodałeś że nie możemy niszczyć inny rozgrywki nic takiego nie mówiłeś 2 edycje temu tylko to że możemy ich szukać a co jest jeszcze lepsze odrzuciłeś sam na siebie skargę co jest żenujące i pokazuje twoją dojrzałość a raczej jej brak i tak była by odrzucona albo zamieciona pod dywan tak jak lubicie i dobrze o tym wiem "spłakałeś" się dzisiaj w mc na dc oraz na forum może masz gorszy dzień nie wiem ale żadna twoja decyzja nie jest racjonalna ani przemyślana i odpowiedzialna tak jakby za monitorem siedział bezbronny 14 latek który jest po prostu w administracji (w zarządzie) a tak nie jest bo jesteś starszy z tego co mi wiadomo a po twoim zachowaniu tego kompletnie nie widać nie napisałeś nic, nic nie wyjaśniłeś w skardze na siebie tylko ją po prostu odrzuciłeś i zaraz pewnie dasz mi bana na forum bo za dużo o tobie pisze i od razu ukryjecie moje skargi dlaczego tak zrobisz? bo nie chcesz zepsuć swojej reputacji twoimi decyzjami niektórymi powinien zająć się @ PWWPbo jest to po prostu skandal jak ten serwer niszczysz minął miesiąc od startu edycji a gra 100 osób przez decycję zarządu( nie wszystkie) jak chcesz gdzieś wyładowywać emocje to nie na osobach z internetu a na najbliższych pozdrawiam :P
Ps. polecam kupić słownik ortograficzny albo pisać wolniej 
Screeny sytuacji (wymagane jeśli miejsce to serwer): ...

• Nie ośmieszaj się 4

Jezu jak was tak swędzi fakt, że ma head admina i dogadywał się z wami nie raz na ostatnie szanse, a wy je wszystkie ładnie mówiąc zaprzepaściliście. Myśl najpierw jak coś robisz, a nie po zrobieniu. Ośmieszacie się tak bardzo pisząc te skargi. "Widzi drzazgę w oku bliźniego, a belki we własnym nie dostrzega"

• Superka 1

• HeadAdmin
HeadAdmin
2 godziny temu, Czystek napisał:

Jezu jak was tak swędzi fakt, że ma head admina i dogadywał się z wami nie raz na ostatnie szanse, a wy je wszystkie ładnie mówiąc zaprzepaściliście. Myśl najpierw jak coś robisz, a nie po zrobieniu. Ośmieszacie się tak bardzo pisząc te skargi. "Widzi drzazgę w oku bliźniego, a belki we własnym nie dostrzega"

Myślę, że to wszystko ładnie wyjaśnia, zgadzam się się z Panem @Czystek, mieliście mnóstwo szans wreszcie trzeba było skończyć oszukiwanie samego siebie, że się zmienicie. skargę odrzucam.

• Superka 5
  • XD 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

skarga_adm_odrzucona.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...