Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

bezdziurek2000

bezdziurek2000
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: bezdziurek2000
Nick Administratora, który banował: Veanaye
Kiedy to się stało?: 22.02.2025
Opis sytuacji: Hmm ciężko mi opisać sytuację gdyż wczoraj jak byłem na serverze w minecraft to zostawiłem konto na AFKu na działca i grałem w inne gierki, więc nawet nie zauważyłem informację że jestem sprawdzany jak to zawsze jest na czacie wyświetlane jak ktoś jest sprawdzany pod kątem chetów, poniżej wysyłam zdjęcie z paczką modów z jakich korzystam na waszym servie Junt Enough items, jest mi potrzebny podczas wybierania materiałów jak się je kraftuje etc bo dawno nie budowałem a Xaero's Minimap mi trochę ułatwia znajdowanie mobów do zadania co może być uznawane jako cheat za co przepraszam ale to też nie korzystam za każdym razem jak gram gdyż wolę klasyczną wersję minecraft, wczoraj jak byłem na afku miałem odpalonego minecrafta z modifikacjami CurseForge gdyż przygotowywałem materiały do budowania.
Screen bana: screen wysyłam w pierwszym załączniku

obraz_2025-02-23_115043154.png

obraz_2025-02-23_115053264.png

Edytowane przez bezdziurek2000

38 minut temu, bezdziurek2000 napisał:

a Xaero's Minimap mi trochę ułatwia znajdowanie mobów do zadania co może być uznawane jako cheat za co przepraszam

Cytat

MODYFIKACJE WSPOMAGAJĄCE SZUKANIE GRACZY/MOBÓW

Tracer, Name Tag, FarmhuntESP, MobESP, PlayerESP, PlayerFinder, Traces, dodatki do minimapy, itp.

Używanie mechanik gry niezgodnie z ich przeznaczeniem w celu wyszukiwania graczy/mobów traktowane jest jako niedozwolona modyfikacja.

Jest dokładnie tak jak piszesz, mapki z oznaczonymi encjami też są niedozwolone. W tej sytuacji ciężko stwierdzić, czy faktycznie nie było Cię przy komputerze podczas sprawdzania, jednak dostałeś bana za logout, a nie za brak współpracy. Co wnioskowałoby, że mimo wszystko musiałeś zerknąć w okno z grą i wyjść z serwera - lub zrobiłeś to w dowolny inny sposób.

Wydaje mi się, że już po ptakach, ale jeśli jednak istnieje możliwość skruchy to warto z niej korzystać.

Moje stanowisko jest następujące: skrócić banicję do 5 dni roboczych.

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

Ziomeczku tak abstrahując, że pewnie usunąłeś cheaty albo pokazujesz inny profil w curseforge niż ten na którym grałeś to minimapa którą masz na screenie też jest bannable xd xaero's minimap FAIR EDITION jest dozwolona, na tej którą masz zainstalowaną widać moby na minimapie XDD

• Administrator
  • Decyzja
Admin
11 godzin temu, bezdziurek2000 napisał:

Hmm ciężko mi opisać sytuację gdyż wczoraj jak byłem na serverze w minecraft to zostawiłem konto na AFKu na działca i grałem w inne gierki, więc nawet nie zauważyłem informację że jestem sprawdzany

Dziwne, skoro byłeś na AFKu to powód brzmiałby "Cheaty [Brak współpracy]", a nie "Logout" jak w tym przypadku, więc albo wyszedłeś specjalnie, albo Cię wywaliło z serwera. Jeśli to drugie, to raczej byś o tym napisał. Dodatkowo używasz minimapki, na której widać moby, co zgodnie z regulaminem jest zabronione. To już drugi powód, dla którego odwołanie jestem zmuszony odrzucić

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Administrator
Admin

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...