Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Swiatecznyy33
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

• Nick zbanowanego: Swiatecznyy33

Nick Administratora, który banował: ... r6ntz
Kiedy to się stało?: 11.02.2025
Opis sytuacji: dostałem bana pozniej wiekszosc czatu przynala sie ze uzywa auto clickera i bindy ja mam op autoclicker z microsoftstore z random offset i klikalem tez jak widzialem moby bo mialem mc na drugim monitorze malym na który malo spogladam ale jednak jak slysze to klikam poniewaz na padzie gralem w mc a myszka zabijalem
Screen bana: ... 

Moim zdaniem skoro zakazane są np Cherry czy Wurst, to nie robi różnicy czy twój autocliker jest z tego czy innego źródła. To jest nadal przewaga w grze niedostępna dla ogólnego użytkownika. Skoro robisz to automatycznie a nie manualnie to znaczy że wykorzystujesz przewagę oprogramowania. Jeśli nie chcesz żeby ktoś się ciebie czepiał to usiądź na myszce i tak siedź. Tymbardziej że używasz random offset - po co w takim razie próbujesz używać autoclickera skoro boisz się że ktoś to wykryje. 

image.png.6b24e511191082be18fedac4396ec5a1.png

Cytat

AUTOMATYCZNE WYKONYWANIE FUNKCJI

AutoFish, AutoLeave,AutoRecconect, AutoEat, AutoSteal, BoneMealAura, BunnyHop, Panic, Throw, itp.

MODYFIKACJE DOTYCZĄCE INTERAKCJI Z BLOKAMI

Nuker, ClickNuker, SpeedMine/FastBreak, AutoMine, BuildRandom, AutoTool, AutoSwitch, AutoMine, AutoBuild, BlockHit, FastPlace, GhostHand, InstantBunker, Overlay, Tunneller, itp.

MODYFIKACJE WYKONUJĄCE ZESTAWY ROZKAZÓW

Makro,, Timer, TinyTask, MultiClick, itp.

Do zamknięcia i odrzucenia, kolejny raz popisałeś się nieznajomością zasad na serwerze.

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

Mod Forum

Na naszym serwerze autoclicker typu macro jest dozwolony, a Ty używałeś autoclickera, który automatycznie zabijał moby, które wchodziły pod Twój celownik, czyli miałeś modyfikację która automatyzowała Twoje działania, co jest zabronione. Upewniliśmy się czy na pewno to posiadasz wychodząc przy Tobie z vanisha. Gdy pojawialiśmy się przed Twoim celownikiem to  automatycznie biłeś nas mieczem. Śmiem twierdzić przez to i nie odpowiadanie przy sprawdzaniu przez 6 minut, że nie było Cię wtedy przy komputerze albo zajmowałeś się czymś innym (na co wskazywałaby Twoja aktywność na discordzie).

Edytowane przez r6ntz

faktycznie w tym momencie nie bylo mnie przy komputerze gdyz uzywal go ktos inny a ja mialem wlaczonego wylaczniiie autoclickera wiec nie wiem szczerze co sie wtedy dzialo wrociłem i zobaczylem ze jestem sprawdzany wiec szczerze sie przyznalem wiem juz ze nie bede uzywal autoclickera tym bardziej gdy pozwalam komus korzystac z komputera i za to przepraszam. Nie chodzi mi o kłócenie sie gdyz nie bylo mnie wtedy przy komputerze ie nie wiem co sie dzialo. dlatego nie ubiegam sie o sciagniecie bana z wyniku bana nieprawidlowego tylko bardziej o skrocenie bo sa ferie nudzi mi sie a chcialbym pograc sobie z kolega dalej tym bardziej ze kupilem sobie range.. 

• Administrator
  • Decyzja
Admin

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...