Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Swiatecznyy33

Swiatecznyy33
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez jipsyy,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... Swiatecznyy33
Nick Administratora, który banował: Nie wiem nie zdążyłem zobacyzc
Kiedy to się stało?: ... dzisiaj 16 52
Opis sytuacji: ... rozmawiałem z kolega na dc i dla zartu wystawilem perle o nazwie magiczna latarnia gdzie powiedzialem zeby to kupil przy okazji jest ewidentnie napisane ze jest to perla a w regulaminie nie moge znalezc nic na tem temat

Taryfikator punkt 17.
image.thumb.png.500401bb21fff734da349686d4eebdc4.png

image.png.bebf6f07c456d2671fe321746f160586.png

Tak kolego, bo akceptujesz go razem z taryfikatorem wraz z zarejestrowaniem się na serwerze.

Jeżeli sytuacja nastąpiła pierwszy raz to oczywiście za skróceniem kary, w innym przypadku - jest całkowicie okej.

Edytowane przez zabujcazmieczem

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

7 minut temu, zabujcazmieczem napisał:

Taryfikator punkt 17.
image.thumb.png.500401bb21fff734da349686d4eebdc4.png

image.png.bebf6f07c456d2671fe321746f160586.png

Tak kolego, bo akceptujesz go razem z taryfikatorem wraz z zarejestrowaniem się na serwerze.

Jeżeli sytuacja nastąpiła pierwszy raz to oczywiście za skróceniem kary, w innym przypadku - jest całkowicie okej.

szkoda tylko ze nie ma tego na dc w taryfikatorze na numerze 17 jest co innego

Edytowane przez Swiatecznyy33
  • XD 1

Teraz, Swiatecznyy33 napisał:

po prostu nie widze w taryfikatorze nigdzie nic o tym

Dosłownie załączyłem linka i punkt w taryfikatorze, który o tym mówi.
Nie musisz pisać komentarza pod komentarzem, tak jak w przypadku informacji od kogo dostałeś bana - możesz równie dobrze edytować swój pierwszy post.
Pozdrawiam.

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

3 godziny temu, Swiatecznyy33 napisał:

szkoda tylko ze nie ma tego na dc w taryfikatorze na numerze 17 jest co innego

w takim razie zanim zaczniesz grać polecam nauczyć się czytać. kara słuszna, zwłaszcza, że nie wystawiłeś tego za 10 czy 50 cebulionów jako oczywisty troll, tylko 20k co dla niektórych jest dość sporą sumką i ktoś mógłby być ostro w plecy przez to

realcraft forum.png

44 minuty temu, themikishou napisał:

w takim razie zanim zaczniesz grać polecam nauczyć się czytać. kara słuszna, zwłaszcza, że nie wystawiłeś tego za 10 czy 50 cebulionów jako oczywisty troll, tylko 20k co dla niektórych jest dość sporą sumką i ktoś mógłby być ostro w plecy przez to

nie 20k tylko 10k i gadałem z ziomkiem na dc wyslalem mu specialnie 11k bo chcial perłę a nie chcialo mi sie do niego tepac wiec chcialem to zrobic w taki dosyc smieszny sposob i odpowiedzi w stylu naucz sie czytac sa na poziomie osoby w wieku 10 lat XDDDD to ze jest tutaj wszystko rozsiane i kazdy regulamin jest gdzie indziej to nie moja wina jesli na dc w regulaminie sa w wzianki o dc to skad nowa osoba ma wiedziec ze na jakims forum bedzie nastepny regulamin tak trudno dac dostep to wszystkiego w jednym miejscu? rozumiem ze serwer chce sobie dobic osoby na forum ale no to nie 2015 zeby robic to w taki sposob mozna wypromowac na dc moze dac jakis benefit a nie rozsiewac regulamin a pozniej bany i jeszcze wielce twardo postawni gracze ktorzy mowia ze ban sie nalezy i trzeba odbyc kare XDDDDDDDDD 

• XD 2

4 godziny temu, Swiatecznyy33 napisał:

ban sie nalezy i trzeba odbyc kare XDDDDDDDDD 

Oczywiście, że się należy. Regulamin to regulamin, niezależnie od tego, czy jesteś nowym graczem czy też nie.
Wchodząc na serwer masz wszelkie informacje odnośnie tego GDZIE on się znajduje, jaki jest link do forum jak i do całej reszty.
Discord to inna bajka, zupełnie inna platforma - logicznym może być to, że regulamin, który jest tam zapisany obowiązuje na (uwaga) DISCORDZIE.

Tak jak wspomniałem już wcześniej, nieznajomość prawa szkodzi, a przy większości portali, czy gier, automatycznie akceptujesz zasady panujące w danym środowisku, bezwzględnie na to czy chce ci się go czytać ten jakże trudny do zrozumienia kodeks reguł.
Już trochę minęło, nie jest to jakaś wielka kara, sama dyskusja na ten temat i próby wytłumaczenia się nieznajomością zasad automatycznie skreśla jakąkolwiek formę umorzenia banicji. Masz jeszcze trochę czasu, zapoznaj się z zasadami i nie szukaj dziury w całym.
Miłej gierki, pozdro.

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum

Blokada juz minela, odrzucam.

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...