Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ArriveDerci

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): ... _ArriveDerci
Propozycja dotyczy (tytuł): ... Eventu drop surowców +100%

Opis propozycji: ... Witam, dział propozycji na forum jest od dawana moim ulubionym, często mam ciekawe pomysły na rozwój serwera a dużo z nich przez całą moją obecność tutaj została rozpatrzona pozytywnie i wprowadzona na serwer, mam nadzieję, że tak może być i tym razem. Chciałbym zaproponować Administracji przesunięcie wyżej wymienionego eventu na Piątek godzina 18:00. Moim zdaniem będzie to miało więcej sensu kiedy aktualnie na obecnej edycji jedyne dłuższe wolne większości graczy od szkoły to Ferie a plany lekcji na przestrzeni lat tak się pozmieniały, że dużo osób jak i również tych które pracują o 18:00 w środę w środku tygodnia nie mają jak brać udziału w tym evencie. Uważam też, że długofalowo przesunięcie tego eventu na Piątek ucieszy graczy którzy nie zależnie od tego czy pracują czy chodzą do szkoły w weekend mają najwięcej czasu na granie w klocki. 

Jest jeszcze opcja alternatywna aby dodać drugi taki sam event w Piątek lub w Sobotę mało wtedy się dzieję, są eventy jak surowcowa bez pvp która jest zmemowana przez graczy jako najlepszy event. Nie musi to być drugi event 100%+ drop, może być 50%+ ale wtedy w weekendy jest najwięcej graczy na serwerze nie ma co ukrywać, że taki uśmiech w naszą stronę od Administracji byłby jednym z tych lepszych i z całymi bialutkimi ząbkami na wierzchu.

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że ktoś doda coś od siebie o czym nie pomyślałem lub mógłbym dodać a tego nie zrobiłem, Ostatnia myśl jaka wpadła mi do głowy pisząc to ostatnie zdanie jest taka, że fajnie gdyby każdy miał szanse wziąć udział w takim evencie na serwerze, a nie żeby to był event dla wybrańców którzy akurat w środę o 18:00 mogą być na serwerze, również trzeba czekać cały tydzień na taki event i jestem pewny, że znaczna większość graczy na serwerze wpisując komendę /harmonogram czeka tylko na ten event. 

Dodatkowe SS'y: ... ---

• Superka 1
  • Przytulas 1

Świetny pomysł. Przesunięcie eventu na piątek o 18:00 to strzał w dziesiątkę - więcej osób będzie miało czas, bo wiadomo, w weekendy łatwiej zagospodarować chwilę na grę. Alternatywny event w piątek lub sobotę, nawet z mniejszym bonusem, też brzmi elegancko.

Miłym dodatkiem byłoby to, gdyby co jakiś czas zmieniały się bonusy w trakcie eventu, przykładowo boost do expa w pracy(?) - to wprowadziłoby większą różnorodność i nieco urozmaiciło rozgrywkę. Można też pomyśleć o regularnym harmonogramie mniejszych bonusów w tygodniu, żeby zachęcić graczy do częstszego logowania.
Oczywiście za wprowadzeniem propozycji.

• Superka 1

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

• 11 miesięcy później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Boost 100% zostanie również dodany w soboty o 18:00

• Superka 1

DP3Woc2.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

propozycja_akceptowane.png

• Superka 1

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...