Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Amadi
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... Amadi
Nick Administratora, który banował: ... _Zmk_
Kiedy to się stało?: ... Dzisiaj
Opis sytuacji: ... Zaczeło się od takiego goscia ze chcialem od niego kupic czesc stroju gornika npisalem mu 20k dla beki i on mo xd i go zwyzywalem nwm cemu napisalem potem na pomoc czemu dostalem mute na 6 godzin a _Zmk_ cos mi tam napisal ze slusznie a ja napisalem ze nie i dopsialem id----- i tak mialo buyc idiota bradzo przepraszam za moje czyny to sie juz nigdy wiecej nie powtorzy
Screen bana: ...image.png.462b5a63ccbff5863195ae7dcfbeded3.png

Witaj, gdyby nie to, ze stworzyłeś ticketa i probowałeś wmówić mi, ze nie napisałeś „ idioto „ do mnie może rozmowa byłaby inna. Bylem otwarty na negocjacje, wystarczyło napisać do mnie, ze żałuje, przepraszam za moje zachowanie a nie mieć jeszcze pretensje o to. Mam nadzieje, ze dnia dzisiejszego czegoś się nauczyłeś. Sprawę bana zostawiam Zarządowi. 

Przeprosiny wydają się być jedynie próbą wyjścia z sytuacji, a nie prawdziwą refleksją nad własnym zachowaniem. Brzmi to bardziej jak forma uniknięcia konsekwencji, niżeli faktyczna skrucha. Notorycznie wyzywasz czy atakujesz graczy, którzy Ci "podpadną" (świadczą o tym chociażby wiadomości na discordzie, gdzie nieraz już się popisałeś).
Jestem za odrzuceniem, jesteś w stanie przeczekać te kilka godzin.

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

2 minuty temu, zabujcazmieczem napisał:

Przeprosiny wydają się być jedynie próbą wyjścia z sytuacji, a nie prawdziwą refleksją nad własnym zachowaniem. Brzmi to bardziej jak forma uniknięcia konsekwencji, niżeli faktyczna skrucha. Notorycznie wyzywasz czy atakujesz graczy, którzy Ci "podpadną" (świadczą o tym chociażby wiadomości na discordzie, gdzie nieraz już się popisałeś).
Jestem za odrzuceniem, jesteś w stanie przeczekać te kilka godzin.

ty nadal swoje widze? masz nadal ból nie powiem czego po tym jak skopiowałem działke palemostyy i na 2 dzien jej juz nie bylo ogarnij sie człowieku

• Haha 1
  • Nie ośmieszaj się 1
  • XD 1

6 minut temu, Amadi napisał:

ty nadal swoje widze? masz nadal ból nie powiem czego po tym jak skopiowałem działke palemostyy i na 2 dzien jej juz nie bylo ogarnij sie człowieku

Wręcz przeciwnie. Nie jest to absolutnie żadne stosowanie argumentum ad hominem, nie mam do Ciebie żadnego personalnego problemu. Po prostu widzę Twoje zachowanie i bezpodstawne atakowanie innych, stąd mój komentarz.
Pozdrawiam serdecznie.

Edytowane przez zabujcazmieczem

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

Teraz, zabujcazmieczem napisał:

Wręcz przeciwnie. Nie jest to absolutnie żadne stosowanie argumentum ad personam, nie mam do Ciebie żadnego personalnego problemu. Po prostu widzę Twoje zachowanie i bezpodstawne atakowanie innych, stąd mój komentarz.
Pozdrawiam serdecznie.

ja nie pozdrawaim :}

• Superka 1

• Opiekun Forum
  • Decyzja
Opiekun

Ban minął.

Odwołanie odrzucam

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Opiekun Forum
Opiekun

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...