Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

themikishou
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Koriksss,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: themikishou
Nick Administratora, który banował: no teraz żeś mi dał zagadkę, ale oskar albo zabsong
Kiedy to się stało?: początek 2024 albo koniec 2023
Opis sytuacji: Tak naprawdę to ja do końca nie pamiętam co konkretnego robiłem na discordzie, bo to było dawno, ale podejrzewam, że ban był następstwem mojej banicji na serwerze majkraf za zbrodnie, których dopuściłem się w oczach zarządu serwera przeciwko dobru serwera i graczy. Gram na serwerze majkraf - nie jest jakoś super, ale jakichś grubych akcji nie ma z mojej strony, więc miło by było, gdybym mógł integrować się z moimi przyjaciółmi serwerowymi na komunikacie discord. Odwołanie pisane oficjalnie, żeby nie było, że żebram albo prowokuję, pozdrawiam
Screen bana: nie posiadam, ale mam bana

• Mrozi 1

realcraft forum.png

Wiem, że sytuacje prowadzące do bana mogły być różnie odbierane, ale warto wziąć pod uwagę, że od tamtego czasu sporo się zmieniło.
Nie prosi o odbanowanie w formie jakiejś łaski czy przymusu – po prostu zależy mu na możliwości uczestniczenia w społeczności. Z jego strony nie ma żadnych prowokacji ani niepotrzebnych dramatów. Wszyscy czasem popełniamy błędy, ale wydaje się, że wyciągnął wnioski i zasługuje na drugą szansę.
Jestem za odbanowaniem.

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

na nie, uważam, że twoje zachowanie nie zmieniło się na tyle, żebyś dostawał ub,

sam fakt, że wszedłem na serwer, przywitałem się z ludźmi a ty wyskoczyłeś do mnie z ryjem pokazuje, że dalej nie panujesz nad emocjami (aczkolwiek jest lepiej niż było, ale dalej nie jest idealnie). 

• Superka 2
  • XD 1

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum
Napisano (edytowane)

Odnosząc się bezpośrednio do treści Twojego odwołania, nie potrzeba nam grubych akcji z Twojej strony aby odwołanie odrzucić, masz dużo upomnień na serwerze, dużo wyciszeń i większość za prowokacyjne zachowanie, obrazy graczy itp. dodatkowo teraz wyciszenie na 30d i kombinowanie z mechanikami serwera, rozumiem gdyby były to zwykle wulgaryzmy, ale Tobie dalej toksyczności w Twoich wypowiedziach nie brakuje i nie wyobrażam sobie, żebyś aktualnie otrzymał ponownie dostęp do naszego discorda. Zagraj jedną edycje lub przynajmniej dłuższy czas bez toksycznego zachowania i notorycznego łapania kar, a jak najbardziej pomyślimy o unbanie. 

Na ten moment odwołanie odrzucam.

Edytowane przez Koriksss
  • Superka 3

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

• Superka 1

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...