Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Siema wariaty witam wszystkich ponownie

Hangetsu

Wyróżnione odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie

Dziś wróciłem na serwerek, dawno mnie tu nie było, myślę, że nowi gracze na pewno mnie nie znają, starsi może coś tam kojarzą. Kiedyś grałem pod nickiem Kami_Hangetsu (obecnie xBakayarou, ale wracam do starej nazwy), nawet miałem swój epizod jako chatmod, teraz chciałbym wrócić i pochillować sobie znowu. 
Może w ramach integracji napiszecie coś o sobie? 
Ja zacznę, mam na imię Oskar, mam 23 lata i w sumie to jestem za stary na klikanie w klocki, ale @zabujcazmieczem jest jeszcze starszy więc nie jest mi z tym tak źle. Mogę też pochwalić się największą ilością czasu spędzonego w serwerowym więzieniu mimo tego, że nigdy nie byłem karany, dowód poniżej: 2021-01-21_18_52_59.png?ex=6786a641&is=678554c1&hm=6e7490d1e48296874112fd155862c7d27597acb0189b78b8caaded9f7eae3403&=

Miłego wieczorku, czy tam dnia wszystkim co czytają i do zobaczenia na serwerze! 

• Superka 1
  • Przytulas 1

• 2 tygodnie później...
  • Opiekun Forum
Opiekun

strefaforum_zamkniete.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...