Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Notoryczne problemy z wejściem na serwer (VIAVERSION)

zabujcazmieczem
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez aversh,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: zabujcazmieczem
Miejsce występowania błędu: wszędzie
Opis problemu: jak widać
Dodatkowe SS'y
image.thumb.png.1772cb69a3659e63e9c84cad307b1101.png

Problem już raczej wszystkim dobrze znany, jednak do tej pory bez skutecznego rozwiązania.

Viaversion otrzymało aktualizację, w której podobno weszły bugfixy, nie doczytałem się czy dotyczą one też tego, ale warto byłoby sprawdzić.
Próbowałem otrzymać pomoc na ich discordzie, jednak bezskutecznie - nie mam dostępu do dumpu, a tego tam właśnie wymagają do postawienia jakiejkolwiek diagnozy:-)

tutaj link z CI: ViaVersion [Jenkins]

Znalazłem kogoś z podobnym problemem na swoim serwerze, zasugerowali mu aktualizację wszystkich pluginów via + velocity.:-P

odpowiedź z discorda sympatycznych twórców pluginu:)
image.png?ex=6777378c&is=6775e60c&hm=feec36ab235ba29c94a1cab61b84b875afd105763c5eb445342f8756ce5c5378&=

Edytowane przez zabujcazmieczem
  • Superka 2

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

Całkowicie zgadzam się z Twoją opinią i muszę przyznać, że również miałem okazję zetknąć się z tym samym problemem. Niestety, nie było to najprzyjemniejsze doświadczenie, a wręcz przeciwnie – zostawiło po sobie pewien niesmak. Cieszę się jednak, że ktoś wreszcie zdał się na odwagę głośno o tym powiedzieć.

• Superka 1

• Opiekun Forum
  • Decyzja
Opiekun

Cześć, nie ukrywam, że mamy problemy z tym pluginem i to przez niego występuje ten błąd. Jednak bardzo dziękuję za szersze zainteresowanie się problemem i chęć pomocy. Przekaże te informacje osobiście właścicielowi i mam nadzieję, że informacje zebrane przez Ciebie okażą się kluczowe i pomogą rozwiązać ten problem jak najszybciej. Jeszcze raz dziękuję❤️

• Superka 2

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Opiekun Forum
Opiekun

zgloszenie_oczekuje.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...