Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Błąd w wejściu na serwer

kivvo85

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: kivvo85
Miejsce występowania błędu: Serwer MC
Opis problemu: Witam, nie mogę wejść na serwer minecraft, nie jest to raczej mój błąd ponieważ sprawdzałem i na inne serwery mogę wejść bez problemu, nie mogę nawet się zalogować bo od razu połączenie jest zrywane, proszę o rozpatrzenie wniosku.
Dodatkowe SS'y:

błąd.PNG

16 minut temu, QamilWorkout napisał:

Cześć. Mógłbyś nam napisać z jakiego launchera korzystasz oraz z wersji na jakiej wchodzisz na serwer? 

Tak, korzystam z TLauncher i z wersji 1.16.5 wchodzę.

W dniu 1.07.2024 o 16:31, QamilWorkout napisał:

Zmień sobie wersję launchera na 1.20 - 1.20.1 - 1.20.4. Po zmianie na te wersje powinno już wszystko działać 

Kurde. Czyli serwer działa tylko na 1.20 i to „na cud”!? No to są jakieś jaja. 

Mod Forum
W dniu 3.07.2024 o 16:46, Lepper_ napisał:

Kurde. Czyli serwer działa tylko na 1.20 i to „na cud”!? No to są jakieś jaja. 

Źle zrozumiałeś. Chodzi o to, że spora część zawartości została dodana z biegiem czasu do minecrafta. Co prawda, starsze wersje mają zamienne grafiki na chociażby drewno wiśniowe czy też wardena, to nie zawsze starsza wersja jest kompatybilna z teraźniejszą wersją. Dlatego wersja 1.20 i w górę to wersja optymalna, ponieważ jest jej najbliżej do aktualnej zawartości na serwerze. 

giphy.gif

W dniu 4.07.2024 o 23:02, annaisforgotten napisał:

Źle zrozumiałeś. Chodzi o to, że spora część zawartości została dodana z biegiem czasu do minecrafta. Co prawda, starsze wersje mają zamienne grafiki na chociażby drewno wiśniowe czy też wardena, to nie zawsze starsza wersja jest kompatybilna z teraźniejszą wersją. Dlatego wersja 1.20 i w górę to wersja optymalna, ponieważ jest jej najbliżej do aktualnej zawartości na serwerze. 

Zdaję sobie sprawę z nowej zawartości, aczkolwiek komputer(ów) najmocniejszych nie mam. Jeżeli chodzi o nowsze od 1.12.2 wersje, działa mi maksimum 1.14, i to w obu przypadkach. Zresztą, w pewnych granicach można robić serwery nawet w zakresie od 1.8 do 1.20 i nikomu to nie przeszkadza, kompatybilność jest, a jak nie ma, to i tak jest.

• Opiekun Forum
Opiekun

zgloszenie_odrzucone.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...