Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Co masz pod Ctrl + V?

berkowskyy

Wyróżnione odpowiedzi

• 1 miesiąc później...
Mod Forum

Typowy student xD

image.png

giphy.gif

• 3 tygodnie później...

==La Nuligita "Murdo en Mia Mensa Turneo"==
La Unua Teaser al la Kordhell-Turneo Estus sur Kordhell-sociaj amaskomunikiloj la "6 Junio 2023" Kun nigra fono, kun nur la vortoj "LOS ANGELES, COMING SOON" Ĉi tio igus ĉiujn multe atenditajn kaj tre ekscititajn kiam la anonco de turneo finiĝis. Tiam la 7-an de junio 2023, Kordhell tiam afiŝus la oficialajn Turneodatojn ankaŭ kun la afiŝo kaj la lokoj por ĉiu tago. La Retejo montrus kie aĉeti la biletojn kaj tiajn.

Post kelkaj Monatoj de neniu vorto pri la turneo, Kordhell tiam malrapide forprenus la plej multajn afiŝojn de sia Youtube kaj Instagram kiel rezulto de nuligo de la turneo. Li iru Klarigi sur sia Discord Server por doni la Kialon de la nuligo de la turneo. Kelkajn tagojn antaŭ la unua dato de turneo, kordhell afiŝus sur sian malkonkordan servilon deklarante ke "turneo estis nuligita" ĝi estis nuligita ĉar la aĝopostulo kaj biletvendejoj ne renkontis la matĉon, kion Kordhell kaj Black17media vere serĉis, kiu gvidis. al la turneo nuligota. Li tiam anstataŭigus la turneon kun dua Virtual Phonk Show kiu poste estis poŝtita en la sama tago Kordhell sciigis la nuligon de la turneo.

Tłumaczyłem artykuł o Kordhellu na esperancką Phonk Wiki...

KidMod

Nic jaha

• 2 tygodnie później...
KidMod

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Inna di beginnin', di whole world did still.
Nuttin' but di earth, and it was dark, no shape, just emptiness. But di Spirit of God was there, movin’ over di waters.

Den God seh, "Let there be light."
And boom, light burst outta di darkness. God look pon di light and it was good, yuh know. Him separate di light from di dark.

Di light, Him call it Day.
And di darkness, Him call it Night. Evening come, then di morning follow like clockwork, and dat was di first day.

• Superka 1

realcraft forum.png

• 2 tygodnie później...

Co jest szybsze? Żółw poruszający się z prędkością 600m w 2 godziny czy mrówka poruszająca się z prędkością 30cm w 3s? 

Wszyscy myślą, że ja jestem jakąś idiotką, która nigdy nie opanuje siebie i swoich myśli, nadal będzie mówić wszelkie głupstwa, oraz zachowywać się jak gdyby nie miała nawet połowy swojego małego mózgu... Lecz ja tylko... jEsTeM kArAlUcHeM

Untitled52_20240706081125.png

• 2 tygodnie później...