CzystekGaming 149 Napisano 20 Listopada Udostępnij Napisano 20 Listopada Twój nick (z serwera): czystekbedoesa Propozycja dotyczy (tytuł): ulepszenie stattracku Opis propozycji: Witam! Wiem, że stattrack to nowa rzecz i pewnie będzie jeszcze wiele razy ulepszana możliwe, że nawet w najbliższym czasie. Ale sądzę, że fajniej by było gdyby została wprowadzona komenda /stattrack wyświetlało się np. przy kilofie ile rud wykopanych i ile stone'a wykopał ten kilof. Pod tą komendą wyświetlały by się tylko narzędzia które mamy w eq. Tutaj napiszę rozpiskę rzeczy które mogą zostać wprowadzone do narzędzi: kilof: ilość wykopanych rud, ilość wykopanego stone'a siekiera: ilość wykopanego drewna miecze: ilość zabitych mobów i graczy. miecze z grabieżami 4-6: ilość zabitych mobów, ilość zabitych graczy i ilość zdobytych główek. Jest to tylko kilka propozycji, ale uważam też, że powinien być zmieniony stattrack z zabójstwami, żeby nie było "Upieczony kurczak, 2 zabójstwa" chyba każdy wie oco mi chodzi. Również myślę, że można skomentować tego posta ze swoimi propozycjami do stattracku, bo mogą się znaleźć ciekawe pomysły. Dodatkowe SS'y: nie potrzebne 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemeczeQ 62 Napisano 21 Listopada Udostępnij Napisano 21 Listopada Propozycja ciekawa. Do wprowadzenia na serwer. 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Minta 134 Napisano 21 Listopada Udostępnij Napisano 21 Listopada Git propozycja, może nie przyda się jakoś bardzo, ale tylko po to żeby sprawdzać z ciekawości ile ma się danych rzeczy wykopanych itp. na jakimś przedmiocie może się okazać fajne. Na tak. 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rekomendowane odpowiedzi