PrzemeczeQ 62 Napisano 19 Listopada Udostępnij Napisano 19 Listopada Twój nick (z serwera): PrzemeczeQ Propozycja dotyczy (tytuł): Darmowa ranga dla każdego Opis propozycji: Cześć!, przychodzę z propozycją związaną z Mikołajkami. W związku z tym świętem można by było zrobić kod, który dawałby vipa/svipa na 3-4 dni. Gracze wpisywaliby np /kit mikołajki, który dawałby vipa-svipa bez wpisywania go. Ułatwiłoby to rozgrywkę nowym graczom. To tyle z mojej strony. Miłego! Dodatkowe SS'y: Zbędne Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukaszenko69 1238 Napisano 19 Listopada Udostępnij Napisano 19 Listopada Jestem na tak! Dodatkowo można dać 2 kody na H@ również na 3-4 dni. 2 2 1 Cytuj 17.01.2021💔 200 §3 kk Dz.U.2020.1444 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Minta 134 Napisano 21 Listopada Udostępnij Napisano 21 Listopada Szczerze, nie jestem jakoś bardzo przekonana co do tej propozycji. Jak już to ewentualnie vip na 1dzień czy jakieś w miarę git itemki, bo vip lub tym bardziej svip na 3-4 dni z okazji mikołajek, to imo trochę za dużo. Neutral z małą przewagą na nie. 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koriks_ 302 Napisano 22 Listopada Udostępnij Napisano 22 Listopada (edytowane) Na nie. /kit mikołajki mógłby być tak jak robiony był np. /kit na dzień kobiet, nic wielkiego, jakiś mały podarunek. Ranga według mnie, to nie jest coś co powinno być rozdawane za darmo. Edytowane 22 Listopada przez Koriks_ 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wariatka_29 139 Napisano 27 Listopada Udostępnij Napisano 27 Listopada Imo pod /kit mikolajki można dać jakiś drobny upominek, a nie od razu rangi i to jeszcze na 3-4 dni. Na nie. 1 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klusek 1160 Napisano 27 Listopada Udostępnij Napisano 27 Listopada vip 3 dniowy dla kazdego to za duzo troche, zwykly podarunek czy inny miniblok prezent powinien wystarczyc. na nie 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rekomendowane odpowiedzi