Valverde_ 3 Napisano 13 Listopada Udostępnij Napisano 13 Listopada W związku z dużą ilością wyznawców Domnatyzmu publikuje 2 pieśni [Paprískédla]. Wierzący np EEbola mogą się modlić z tego pomocą w intencji np: wygrania Realu, Milanu itd. Dziękuję. Kapitola 1 Paprískédlo o Domnáte Domnat je můj průvodce, nic mi nechybí. Nechává mě ležet v údolích Domnat. Vede mě k vodě, kde si mohu odpočinout: osvěžuje mou duši. Vede mě po správných cestách pro jeho jméno. I kdybych prošel údolím Bugsikowa, Nebudu se bát žádného zla, protože jsi se mnou. Vaše slovo a vaši zaměstnanci jsou to, co mě uklidňuje. Ty jsi pro mě připravil stůl vůči hříšníkům; pomažeš mi hlavu olejem; můj šálek Kofoly přetéká. Ano, dobro a milost mě budou následovat všechny dny mého života a budu přebývat v ráji Domnata na nejdelší dobu. Kapitola 2 Paprískédlo o není spravedlivý králove Proč se národy bouří? proč si lidé vymýšlejí marné plány? Králové země povstávají a vládci se s nimi spikli proti Domnatovi a proti Jeho Prorokovi: „Zlomme jejich pouta a odhoďme Jejich řetězy!" Kdo žije v ráji, ten se směje, Domnat si z nich dělá legraci, a pak k nim ve svém hněvu promlouvá a ve svém vzteku je děsí: „Ustanovil jsem si vládce na Gerlachovským štíte, mé svaté hoře." Oznámím Domnatovo usnesení: Řekl mi: „Jsi můj posel, Dnes jsem Tě ustanovil. Požádej mě, a dám ti národy do dědictví a budete vlastnit oba konce Země. Budete jim vládnout železným žezlem a jako hrnčířskou nádobu je rozbiješ na kusy." A teď, vládci, pochopte učte se, soudcové mé země! Služte Domnatovi se strachem a líbat Jeho posly s chvěním, neboť jeho hněv vzplane a vy zahynete na cestě, neboť jeho hněv rychle propuká. Šťastní jsou všichni, kdo v Něm hledají spásu. 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Opiekun Forum aversh 1679 Napisano 19 Listopada Opiekun Opiekun Forum Udostępnij Napisano 19 Listopada Temat został zamknięty przez Administrację! .·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . .·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rekomendowane odpowiedzi