ZielonyJohnny 28 Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Siemaneczko wszystkim✌ Przychodzę dzisiaj z tematem dotyczącym grafik. Jako, że mniej więcej około od 2019 roku bawię się w różnego rodzaju grafiki - od tych prostych i zabawnych, po robienie niektórych raczej z powagą(między innymi dla strony poświęconej autyzmowi i zmaganiom związanym z nim), chciałbym rozpocząć ten wątek również tutaj. Zaczynałem na podobnym forum, co prawda związanym z inną grą niż minecraft, ale myślę, że warto i tutaj również zagościć jako stały gracz serwera :)) Co do tematu: będę tutaj postował grafiki, które wyjdą lub wyszły już spod mojej ręki. Jeśli są tutaj inne osoby, które również się tym zajmują w jakimkolwiek stopniu to serdecznie zapraszam również do wrzucania tu swoich arcydzieł, chętnie powymieniam się sugestiami i ciekawostkami oraz wszelakimi protipami 😄 Temat czysto humorystyczny i mam nadzieję, że przyjmie się miło. Na dobry początek wrzucam coś z jajem od siebie, peace ❤️ 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lezz 214 Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Jesteś pierwszą taką osobą w naszej społeczności. Takich ludzi potrzebujemy! Po prostu masz do tego talent. Wątpię, że tu coś opublikuję, bo nawet do zwykłego Painta ciągnie mnie jak mysz do kota, ale chcę wspierać tę działalność. Tak trzymać 💖! 1 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 1 Lutego Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego Podziękował i przywitał serdecznie. Jeśli kiedyś jednak się przekonasz to zapraszam do ozdobienia tematu czymś od siebie. Ja zapraszam całym sercem❤️ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 1 Lutego Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego stare awki, niektóre straciły już na jakości. myślałem, że lost media odrzut dawno Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 2 Lutego Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego lost media prace v2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 2 Lutego Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego (edytowane) W ramach poszukiwania zajęcia i w sumie co by nie mówić małego wyzwania, postanowiłem powspółpracować chwilkę z AI. Plan polegał na tym aby wklepać "RealCraft" w generator, poczekać aż ten wypluje efekty renderu i wybrać jedno z 4 zdjęć, które zostaną mi zaoferowane, a następnie przerobić tą masakrę graficzną wygenerowaną przez sztuczną inteligencję na w miarę ładną graficzkę. (generowałem na fonie z uwagi na chwilowy brak dostępu do pc xD) Trochę się z tym pobawiłem głównie starając się trzymać oryginału. Nie zabrakło jednak miejsca na mały freestyle👽 Edytowane 2 Lutego przez ZielonyJohnny 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 2 Lutego Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego wake up samurai 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 2 Lutego Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego kakashi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lezz 214 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego Hej! Nie będziesz miał nic przeciwko temu, że wstawię jedną twoją grafikę na swoje pfp? Robi niezłe wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 2 Lutego Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, xLezz napisał: Hej! Nie będziesz miał nic przeciwko temu, że wstawię jedną twoją grafikę na swoje pfp? Robi niezłe wrażenie. W żadnym wypadku. Bierzcie i korzystajcie śmiało, po to jest to robione między innymi :)) Robię grafiki, ale głównie avatary właśnie więc wszystkie, które się tu znajdą są free2use - od gracza dla gracza✌ Edytowane 2 Lutego przez ZielonyJohnny 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lezz 214 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego Przepraszam cię bardzo @themikishou, ale nikt nie pytał cię o odpowiedź w tym temacie. Zachowaj swoje zdanie dla siebie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
themikishou 171 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego Ty chyba nie wiesz co piszesz xd mogę dać reakcję jaką chcę i, dodatkowo - autor posta pytał o opinie a twoją akurat się nie przejmuję. Dałem ci taką reakcję jaką dałem, bo mnie to rozśmieszyło 1 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lezz 214 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego To było dać 😆 xD 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 3 Lutego Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego Panowie, prosiłbym o zachowanie bezkonfliktowe w tym temacie, bo nie od tego on jest. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 4 Lutego Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego (edytowane) zrobione w chwilkę z nudów, fajnie nawet wyszło to wrzucam Edytowane 4 Lutego przez ZielonyJohnny 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 5 Lutego Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego Awek z wczoraj. Przypominam, że każdy może dodawać tu coś od siebie :)) 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 7 Lutego Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego (edytowane) //kitku Edytowane 7 Lutego przez ZielonyJohnny 1 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igorzasty2013 20 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Mam pytanie jakie programy wykorzystujecie do tworzenia tych grafik? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 9 Lutego Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2 godziny temu, Igorzasty2013 napisał: Mam pytanie jakie programy wykorzystujecie do tworzenia tych grafik? Różnych, nie wszystkie programy mają te same funkcje niestety. Ja korzystam na przemian z Photoshopa i wspieram się gimpem. Co do tworzenia własnych rysunków graficznych zdecydowanie mogę polecić Krit'ę, sprawdza się. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 9 Lutego Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego szkieletorek 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 10 Lutego Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego hello i'm a street photographer, can I take you some photos? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 23 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca Witam po dłuższej przerwie, wracam. Przypominam również, że każdy może tutaj wrzucać swoje arcydzieła, bo jest to temat od wszystkich dla wszystkich, peace ✌🏼 ode mnie avek na przywitanie👽 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 24 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca (edytowane) Kolejna praca taktująca o serwerze. Wklepując "Real Craft" ponownie w generatorze AI dostałem to i zobaczyłem w tym potencjał na piękne tło, bo wygenerowane zdjęcie wygląda całkiem kozacko😎 Finalnie postawiłem na taki delikatny RPG'owy styl, bo właśnie z tym mi się to jako pierwsze skojarzyło Edytowane 24 Czerwca przez ZielonyJohnny Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 24 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca (edytowane) na spokojnych wodach... Edytowane 24 Czerwca przez ZielonyJohnny Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZielonyJohnny 28 Napisano 25 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca (edytowane) dzień dobry Edytowane 25 Czerwca przez ZielonyJohnny 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rekomendowane odpowiedzi