Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

playerio00

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: playerio00
Nick Administratora, który banował: Casp2115
Kiedy to się stało?: 11.10.2022
Opis sytuacji: No dosatłem bana i nie tyle co chce sie od niego odwolac co poprosic o złagodzenie wyroku (Moge wam zbudowac event albo cos innego byłem budowniczym na wielu serwerach) Dajcie mi chodziaz jakas opcje zeby sie zresocjalizowac. Pozdrawiam playerio00
Screen bana: https://prnt.sc/WrrqZvPQGLiE

• Nie ośmieszaj się 1

Na nie, dostałeś bana za nieuczciwą grę (farm bota?) i jest to udokumentowane na filmie, który został wysłany przez @Casp2115 w poprzednim Twoim odwołaniu. 

Cytat

Nie przewidujemy łagodzenia kar za nieuczciwą grę.

Tak jak @DaXim_ napisał, za nieuczciwą grę raczej blokada nie zostanie skrócona. Jedyne co możesz teraz zrobić to odczekać karę, usunąć cheaty i grać uczciwie 😄 

A jeżeli chcesz coś zbudować/zostać budowniczym, zgłoś się pod podaniem na budowniczego, bo akurat jest rekrutacja 🏗️

• Superka 1

love.png.861ef6fda3efdbd3c7bcb0158ef76f5c.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...