Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

HevyPvPv2

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: _wsad
Nick Administratora, który banował: 
Less_Than3
Długość bana: perm
Kiedy to się stało?: 05.01.2022 o godzinie 20:12
Opis sytuacji: Dzień dobry w dzisiejszym dniu zostałem (zbanowany za reklamę celową) na serwerze.
Nie było mnie na serwerze 7dni z powodu zdrowotnego (dzieliło mnie 3 minuty od smierci) Dzisiaj wróciłem do domu jeszcze 24 stycznia idę szpitala na badania bo mam chore serce.
Pod moją nie obecnością ktoś dołączył na serwer i zareklamował specjalnie coś i dostałem bana.
Mój kolega ma SS jak się loguje na serwer i po chwili dostaje bana za reklamę celową.
Screen bana:

@PWWP  @oldmancats                                                                      Mój nick : _wsad

image.png

Edytowane przez jipsyy
Pomylilem sie i nie dalem ss
  • Przytulas 1

Witam wszystkich. Chciałbym dodać że _wsad nie było kilka dni jak napisał sam wyżej. Wiedziałem od początku ze jest w szpitalu i wrócił ze szpitala i mu na discordzie na priv napisałem czy się logował na serwer realcraft.pl bo to ważne odpisał że nie było go na serwerze. Dam ss poniżej wiem ze on nic nie zmieni ale ... _wsad dostał ode mnie na priv na discordzie informacje że zalogował się o godzinie 20:12 i po niecałych +/- 15 sekundach dostał bana za powód reklama celowa ss dam poniżej. Dowiedziałem się od smoda + xKitki która mi napisała że jak wejdziesz na serwer i nie  zalogujesz się /login hasło to możesz pisać na /pomoc a z tego co wiem od moderatora  Less_Than3 to _wsad napisał to na /pomocy i zareklamował serwer jakiś. Według mnie powinno być że jak ktoś reklamuje z czyjego konta i z innego ip to ta osoba nie dostaje bana. Po za tym po co ktoś ma pisać na /pomoc i reklamować jakiś serwer jak i tak administrator nie wejdzie na ten serwer. Jakby chciał reklamować jakiś serwer to by się zalogował i napisał na chacie globalnym. Możecie sprawdzić czy z innego ip osoba weszła na serwer i czy się zalogowała bo jak nie zalogowała się to ktoś się podszywał. Bo np. ja się boje wylogować z serwera ponieważ ktoś mi też może zrobić tak jak _wsadowi bo ja jako gracz nie mam jak dać dowodów wiec myślę że ogarniecie to i _wsad dostanie unbana. 

image.thumb.png.8e7ab2bd084c5b56e0a0a90d14b604f1.png

image.thumb.png.0b2869b8a1c5ad34d7a40f8b96208210.png

image.thumb.png.6e8cf6e859d2e359cc841b4bee460781.png

jesli bylo to pisane na /pomoc i gracz ktory wszedl ci na konto nie zalogowal sie nie powinno byc bana 

niech wyzsza administracja sprawdzi na jakim ip ktos wszedl na konto i jak nie bylo to ip _wsad to za unbanem lub po prostu sprawdzic logi gracza czy na pewno tez nie wszedl z vpn

jak na razie neutral

• Superka 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...