Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kuba123K

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Kuba123K
Nick Administratora, który banował: Kazociak_
Kiedy to się stało?: 01.09.2021 - 16:27
Opis sytuacji: Zaczynając od początku w sumie trochę źle zrobiłem ale też trochę nie z mojej winy bo zawsze jak się wylogowywało na mapie eventu podczas eventu tepało na spawna. Na evencie dostałem bana na 10 minut, powiedziałem okej spoko ale gdy wróciłem po 10 minutach nie wytepało mnie na spawna tylko na event na którym była dogrywka, podszedłem trochę i trochę bloków pokopałem bo to był event splef tylko że nikt nie spadł przeze mnie więc nie wiem za co kolejny ban na 1 dzień z powodem utrudnianiem pracy administracji więc tłumaczenie że chciałem podkopać gracza jest błędne bo nawet tego nie zrobiłem chociaż kopałem bloki a że po banie nie wytepało mnie na spawna jak to zawsze wytepywało to nie moja wina
Screen bana:

2021-09-01_16_27_58.png.300aa511c22cda4dd70858fb65dc53a1.png

//edit tak jak to @zabsongnapisał można by też skrócić karę ponieważ chyba nie byłem banowany za utrudnianie

Edytowane przez Kuba123K

powody u @misiaczek
                                                RealCraft:

hh.png.90543ee992948a25825d9f41a215c0b2.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Jestem za skroceniem bana do 1 godziny. Myslę, że kara troche zbyt surowa. Co prawda nie z Twojej winy Cie wytepało na event, ale grasz już trochę i dobrze powinieneś wiedzieć, żeby nic nie rozkopywac, jeżeli niesłusznie znalazłeś sie na mapie dogrywki

• Superka 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

No według mnie to ten ban jest w 100% zaslozony niby błąd serwera ze go nie wytepało no ale kuba ty niszczyłes bloki pod 2 ostatnimi konkurętami eventu sam miałem pisac na zgłos zebys bana dostał ale szybciej cie zbanowali jestem na zostawieniem bana

• Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 1

Jestem na tak ponieważ to serwer nie wytepał cię na spawna

Jednakże nie powinieneś był wykopać paru bloków podczas rundy więc w ewentualności ban do skrócenia.

Edytowane przez ZOORtheKID
  • Like 1

moim zdaniem, jeżeli nie przeteleportował cię serwer, to powinieneś sam wyjść z miejsca eventu i nie działać na szkodę graczy biorących udział w rozgrywce - co było świadomym posunięciem

administracja rozstrzygnie co dalej w tym temacie

• Nie ośmieszaj się 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...