Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

w_a_t_a_k

w_a_t_a_k
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: w_a_t_a_k
Nick Administratora, który banował: xOskar za domniewane cheaty (brat na chatech) .Jypsy (chyba tak się pisze) brat na multikinach.
Długość bana: 10 dni 2h
Kiedy to się stało?: 01.08.2021
Opis sytuacji: ... Posiadam 3 braci i 2 komputery z tego powodu muszę się z nimi zmieniać dałem młodszemu bratu dostęp do komputera w następstwie czego zainstalował cheat i rozpoczął rozgrywkę na moim koncie .Następnie podczas sprawdzania logną bo się przestraszył .Następnie rozpoczął tworzenie mk przez co z moim 2 bratem dostaliśmy bana na ip (nwm po co je tworzył) .Konto oczywiście teraz zabezpieczyłem nie ma teraz dostępu do niego .Więc proszę o zniesienie kary lub ograniczenie jej do np 1 dnia .  Sam młodzy brat przprasza 😕.Oczywiście mój drugi brat to KubaGaft więc on też niesłusznie dostał bana .Proszę o zniesienie kary RealCraft to mój ulubiony serwer.
Screen bana: Niestety screen bana  nie da się tu załączyć 

Edytowane przez Less_Than3

Do odrzucenia 

Czemu? 

Nie ma 100% pewności,że to był brat a nie ty 

Zgłoś współdzielenie,aby Twoje rodzeństwo dostało unbana

Po za tym samo posiadanie cheatow jest nie dozwolone. 

Wątpię, że nie zczailes się,że są wgrane cheaty. 

05.04.21r [*]

222.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...