Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Lenouszek22

Ntqe

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: ... xNtqe_
Nick osoby oskarżonej: ...Lenouszek22
Miejsce wydarzenia: ...SERWERMC
Data i godzina wydarzenia: ...17.41
Opis sytuacji: ...Rzekomy kowal zaproponowal mi ulepszenie przedmiotow a zabral i nie dopisuje 😆
Dowody: https://youtu.be/9xesa1pUZEg

Edit:Jeszcze jedynie dodam ze w tych 1 wiadomosciach w teori przytaknal mi na moja oferte bo odpisał. 

Edytowane przez Ntqe

sygnatura

3 godziny temu, skaczka napisał:

na tak,

powody up ale czy modyfikacja pokazująca hp innej osoby nie jest niedozwolona przypadkiem?

Jest napisane itp skąd mam wiedziec co jest itp

sygnatura

Oj Paniee kolegooo - a co to za MINIMAPA???? Nieładnie tak na samego siebie donosić 🥶

Co do całej sytuacji - sam dobrowolnie oddałeś przedmioty owemu graczowi i powinieneś mieć w głowie możliwość wystąpienia takiego właśnie ryzyka. Skarga do odrzucenia raczej 

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

15 godzin temu, Lukaszenko69 napisał:

Oj Paniee kolegooo - a co to za MINIMAPA???? Nieładnie tak na samego siebie donosić 🥶

Co do całej sytuacji - sam dobrowolnie oddałeś przedmioty owemu graczowi i powinieneś mieć w głowie możliwość wystąpienia takiego właśnie ryzyka. Skarga do odrzucenia raczej 

Ta minimapa dziala jak w csie jak sie cos widzi to sie to odkrywa,

sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...