Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Skarga i prośba

DemonBoyHalo.
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Otrzymujesz ostrzeżenie 15% za pisanie wątków w złym dziale.

Wyróżnione odpowiedzi

przepraszam nie wiem czy to było omawiane ale czy moglibyście zmienić dwie funkcie a oto on: 1. "Ta ruda dropi tylko z kamienia" prawda domyślam się czemu to jest ale to troche denerwuje bo zamiast mieć 100% szans na diamenta od rudy to jest... zapomniałem szansy chyba 0.?

i ten komunikat jest takim ala spamem bo gdy ktoś kopie na surowcowej to może musi przez dany kępek rudy się przedostać. 2. "wykonaj dowolny ruch aby dalej łowić/kopać itp." prosze rozumiem to jest by nie było AFK kopania i łowienia ale mi ogólnie chodzi o łowienie gdy się łowi to co się robi? się czeka a gdy się czeka? to ten komunikat się włącza 

Proszę nie usuwaicie czy co tam robicie z tymi zgłoszeniami/propozycjami i przemyślcie to ok? dziękuje za czytanie tego miłego popołudnia

Edytowane przez DemonBoyHalo.
  • Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...