Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

LilpanArek

Spocony_exxe

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Spocony_exxe
Nick osoby oskarżonej: LilpanArek
Miejsce wydarzenia: moja działka
Data i godzina wydarzenia: ok 12:15 do 12:30 
Opis sytuacji: stałem przy beconie i był jeszcze pszedłem do kuchi i patrze że go nie ma a gracz LilpanArek stał u góry i grzebał mi w skrzynkach  (dodalem go że po kopał sobie na beconie) i jak go się pytam gdzie jest becon to wówi że go niebrał że brał tylko żelazo ale kiedy po jakimś czasie sie go znowu pytam to wówi że tylko kopał czyli myli się . Jak coś mam świadka który potierdzi że był tam becon 
Dowody: był jako jedy dodany do działki  i nikt więcej  . Albo zniknoł becon ale niektóre rzeczy ze skrzynek też znikły.

Prosze o pomoc 

Edytowane przez agatkahihi

Do działki dodajesz na własną odpowiedzialność. Musisz mieć dowody, które ewidentnie wskazują na kradzież, aby gracz został ukarany.

na razie jestem na nie

Jeśli jesteś w 100% pewien, że to on to jest możliwość, że ktoś z administracji może to sprawdzić na logach (kidmod i wyżej).

Miałam sytuację niedawno, że gość zawędził mi dwa beacony z łączenia działek i poprosiłam o sprawdzenie jego rzeczy i sprawdzenie miejsca w którym one stały bo widać kto zabrał w zapisie gry. 

Po odzyskaniu rzeczy dostał bana za kradzież na działce.

Ja zostaję neutralna w tej sprawie przez brak dowód w zgłoszeniu.

1511088302_ezgif.com-gif-maker.gif

Skarga na Gracza została zaakceptowana!

Gracz otrzyma karę adekwatną do popełnionego czynu!

Ze względu na to, że są logi z tym, że zebrał on jednak ten beacon z Twojej działki, dostanie gracz bana zgodnego z regulaminem, lecz beacona oddać nie mogę, ponieważ nie jest on w jego posiadaniu.

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...