Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

większe kary za prosenie o itemy/o pieniądze

turlajdropsa

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): turlajdropsa
Propozycja dotyczy (tytuł): większych kar za proszenie o itemy/pieniądze
Opis propozycji: Hejka! W ciągu ostatniego czasu coraz więcej osób zaczęło po prostu RZULIĆ. Propozycje kieruje do tej bogatszej części graczy która na swoim koncie posiada grube miliony $. Pewnie większość z was spotkała się z przypadkiem gdzie jakaś osoba randomowo zaczęła was prosić na /msg lub na czacie globalnym o jakieś itemki albo o pieniądze. Mnie samego w ciągu dnia potrafią prosić po nawet 15 razy dziennie. Pragnę by zarząd popatrzał na to ze strony graczy którzy są bogaci na tym serwerze. Moją propozycją jest to aby wprowadzono większe kary za powyższe przestępstwa np. Mute na 20 min nie byłby jakąś wygórowaną karą, według mnie byłby w sam raz na takie zachowanie. To tyle z mojej strony, czekam na ostateczny werdykt. (na dole wrzucam jakieś ss z proszenia o pieniadze/przedmioty)
Dodatkowe SS'y: 

rzul 1.png

rzul 2.png

rzul 3.png

Edytowane przez turlajdropsa
literówka
  • Superka 2

kam12000.png.4ec83dff6c189281c9f61856c68c7553.png1603378536_zabiemmordena(2).png.a8001c165b8703bc18e02478953aae48.png

- Did you fart?

- No, that's my ass

1 godzinę temu, Wawrzus napisał:

Ja na tamtej edycji jak mi pisali to blokowałem od razu i już nie pisali, polecam serdecznie.

Samo to jak do ciebie piszą po 20 razy dziennie jest co najmniej denerwujące. Myśle że wiele osób sie ze mną zgodzi.

Czy to jest przestępstwo to bym się kłócił XD. Myślę, że nie potrzeba większej kary za takie coś, upomnienie w zupełności wystarczy.

Tylko wiesz że po upomnieniu dalej mogą sobie do ciebie pisać i cię denerwować? A po mucie 20 minutowym mają czas by sie uspokoić i przemysleć to całe proszenie o pieniądze.

Ja na tamtej edycji jak mi pisali to blokowałem od razu i już nie pisali, polecam serdecznie.

o chłopie to idąc tym tokiem myslenia trzeba by było zablokować 3/4 czatu XD, nie każdemu chce sie blokować kogoś co chwile.

połączono posty//agatkahihi

Edytowane przez mordensoldier124

kam12000.png.4ec83dff6c189281c9f61856c68c7553.png1603378536_zabiemmordena(2).png.a8001c165b8703bc18e02478953aae48.png

- Did you fart?

- No, that's my ass

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...