Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nie dawanie perma za napisanie do Administratora wiad. dot. blokady

Wolf__

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): _SireenWolf_
Propozycja dotyczy (tytuł): Nie dawanie perma za napisanie do Administratora wiad. dot. blokady

Opis propozycji: Zanim zacznę, zostałam poproszona przez brunka o napisanie tej propozycji w jego imieniu, ja tylko spełniam jego prośbę.

Przechodząc do propozycji! Brunek podyktował: jak gracz zostanie zablokowany na forum to miałby prawo napisać do Administratora, który banował prywatną wiadomość na koncie odwołaniowym odnoszącą się do blokady oraz, że nie zgadza się z nadaną przez niego karą. Wtedy Administrator miałby obowiązek sprawdzić, czy % był wydany poprawnie i wyjaśni graczowi, dlaczego jest dobrze wydany. 

Wszelkie oplucia związane z tą propozycją lecą na brunka, nie na mnie, bo to wcale nie tak, że on próbuje wywalczyć sobie wolność a ja lecę za posłańca. On dyktował, ja tylko jestem miłą koleżanką!
Dodatkowe SS'y: Myślę, że zbędne.

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

Od tego jest dział odwołań od blokad. Administrator wydający karę, w szczególności blokadę permanentną, wie dlaczego to robi i nie musi ponownie sprawdzać, czy blokada na pewno jest słuszna. Z konta stworzonego pod odwołanie nie można wysyłać wiadomości prywatnych, nawet w takim celu.

Cytat

§7 Odwołania od Blokady na Forum 

7.1 Jeśli dany Użytkownik chce zgłosić odwołanie od blokady na Forum, może stworzyć konto  zatytułowane nick-odwołanie. 

7.1.1 Na tym koncie nie można pisać postów innych niż odwołanie, jak i korzystać z konta jako  zwykły Użytkownik. 

7.1.2 Konto takie można stworzyć jedynie w celu odwołania się od blokady tymczasowej. 

7.2 Jeśli odwołanie zostało rozpatrzone, konto zostaje zablokowane. 

7.3 Odwołanie od blokady rozpatruje Administrator, który został wybrany przez Zarząd Serwera. 

7.4 Od jednej blokady można odwołać się tylko raz. 

7.5 Jeżeli Użytkownik nie zastosuje się do postanowień z paragrafu siódmego, apelacja zostanie  automatycznie odrzucona.

• Superka 1

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...