Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

__Chanhee__

Czani

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: __Chanhee__
Nick Administratora, który banował: mordensoldier124
Kiedy to się stało?: 14.07.2021
Opis sytuacji: XDDDDD Napisałam na czacie dla żartu, że mam cheaty chodź nigdy za nic nie byłam karana jeśli chodzi o ich posiadanie a podczas sprawdzania nikt nigdy nic mi nie znalazł. Ponadto nawet nie wiem jak pobierać cheaty nie wiem nawet co to wurst jak ja nawet na pvp nie chodze XD także no troche beka jakby może niech się admin wytłumaczy skąd mam jakiegoś wursta bez sprawdzenia?? nie było mnie nawet na ts i w sprawdzarce także proszę o jakiś dowód 🙂

1.thumb.png.2a672a3071fa2bd01f7881c588598cdd.png2.thumb.png.de258b0b9762dab216024ca853cc1739.png
Screen bana: image.thumb.png.911dde9588ecb94f86213dc8cb462ac7.png

• Superka 1
  • Like 1
  • Nie ośmieszaj się 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
すぐ目の前 my dreams light up

Otrzymałem zgłoszenia na pewnego gracza, że używa niedozwolonych modyfikacji. Zgłoszenie było na czacie, dlatego zapytałem się ponownie o kogo dokładnie chodziło. Oprócz wiadomości z nickiem zauważyłem także Twoją wiadomość, w której przyznajesz się do posiadania niedozwolonych modyfikacji. Na pytanie "do czego się przyznajesz" odpowiedziałaś, że do Wursta. Wurst jest na liście modyfikacji niedozwolonych, dlatego zostałaś tymczasowo zablokowana za przyznanie się do posiadania tej modyfikacji.

image.png

• Superka 1
  • Haha 2
  • Nie ośmieszaj się 5

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

3 minuty temu, mordensoldier124 napisał:

Otrzymałem zgłoszenia na pewnego gracza, że używa niedozwolonych modyfikacji. Zgłoszenie było na czacie, dlatego zapytałem się ponownie o kogo dokładnie chodziło. Oprócz wiadomości z nickiem zauważyłem także Twoją wiadomość, w której przyznajesz się do posiadania niedozwolonych modyfikacji. Na pytanie "do czego się przyznajesz" odpowiedziałaś, że do Wursta. Wurst jest na liście modyfikacji niedozwolonych, dlatego zostałaś tymczasowo zablokowana za przyznanie się do posiadania tej modyfikacji.

image.png

Ale ty czaisz, że ja nawet nie wiem co to wurst i napisałam to dla żartu a ty bez sprawdzenia dałeś mi bana za coś czego nie mam? XD w dodatku śmiesznie bo napisałam potem, że nawet nie wiem co to jest 🙂  

W dodatku gracze napisali o jaką osobę im chodziło a ty napisałeś, że oosba o tym nicku wyszła akurat 🙂

Edytowane przez Chanhee
  • Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 1

遠くない手伸ばして
すぐ目の前 my dreams light up

2 minuty temu, Chanhee napisał:

Ale ty czaisz, że ja nawet nie wiem co to wurst i napisałam to dla żartu a ty bez sprawdzenia dałeś mi bana za coś czego nie mam? XD w dodatku śmiesznie bo napisałam potem, że nawet nie wiem co to jest 🙂  

W takim razie jestem za ewentualnym skróceniem kary to blokady za prowokację Administracji i utrudnianie pracy Administracji, pozdrawiam. Przyznałaś się, dlatego bez sprawdzania nadałem Ci blokadę.

Skoro podałaś nazwę "wurst" po moim pytaniu, to wnioskuję, że jednak wiesz, że jest to modyfikacja niedozwolona. Szansa na to, żeby podać losowe słowo i żeby była to nazwa niedozwolonej modyfikacji jest raczej niska.

Edytowane przez mordensoldier124
  • Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 2

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

20 minut temu, mordensoldier124 napisał:

W takim razie jestem za ewentualnym skróceniem kary to blokady za prowokację Administracji i utrudnianie pracy Administracji, pozdrawiam. Przyznałaś się, dlatego bez sprawdzania nadałem Ci blokadę.

To już wole to niż ban za cheaty, których nie posiadam 🙂  Jak chcesz to proszę bardzo sprawdź sobie wszystko 😄  

20 minut temu, mordensoldier124 napisał:

Skoro podałaś nazwę "wurst" po moim pytaniu, to wnioskuję, że jednak wiesz, że jest to modyfikacja niedozwolona. Szansa na to, żeby podać losowe słowo i żeby była to nazwa niedozwolonej modyfikacji jest raczej niska.

Być może jest niska 🙂 Kiedyś też raz napisałam że mam cheaty dla beki i jakoś bana nie dostałam. A teraz dostałam bana za dosłownie żart bo nic takiego nie posiadam 🙂 I jedyne co wiem co to wurst to to że jest to kiełbasa po niemiecku xd

Połączono posty//mordensoldier124

Edytowane przez mordensoldier124
  • Nie ośmieszaj się 1

遠くない手伸ばして
すぐ目の前 my dreams light up

jestem na tak, moim zdaniem takie gadanie może podejść pod utrudnianie administracji jednak nie od razu pod cheaty których nawet nie sprawdzono czy są. nie wiem dlaczego to zrobiłeś, ale z tego co wiem tylko admini+ mogą wydawać takie kary, a ty nie, więc w tym momencie jest to nadużywanie swoich uprawnień. 

I bardzo cie ładnie proszę, nie gadaj mi nawet, że dostałeś zgode, bo jej nie dostałeś albo dostaniesz za niedługo (co nawet nie będzie się liczyło i tak, i tak XD). nie wiem co ty masz do Czancze, która či zwraca w dość celny uwagę na Twoje błędy, a ty jak jakiś pisowiec próbujesz jej to utrudniać, a przynajmniej tak to wygląda to z mojej strony. Ogarnij się i wyjdzie to wszystkim na lepsze 

Screenshot_20210714-100321_Opera.jpg

Edytowane przez Klusek
  • Superka 2
  • Przytulas 1
  • Haha 1
  • Nie ośmieszaj się 1

Czyli teraz już do tego doszło, że jak napiszę na chacie, że mam chity (nazwa czitów) to dostanę bana bez sprawdzenia? Nie no to już nie jest śmieszne tylko żałosne. Jak zwykle ban za nic. Jestem na tak.

• Superka 2
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...