Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Map Art na serwerze RealCraft

sharinganov2
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Szanowni Gracze oraz Szanowni Członkowie Administracji!

Kilka dni temu, zainspirowany zagranicznym, bardzo popularnym serwerem (cenzura) i jego społecznością postanowiłem stworzyć map art na serwerze RealCraft. Dla niezaznajomionych z tematem, map art to sztuka tworzenia obrazów za pomocą układania bloków tak by tworzyły obrazek, kiedy weźmie się do ręki mapę tego terenu. Nie ukrywam, że pomysł, jak wszystko co ma związek z twórczością oraz wyrażaniem siebie, bardzo mi się spodobał. Od razu więc przystąpiłem do realizacji. Jest tylko jeden problem - surowce. Biorąc pod uwagę, że planowany przeze mnie obrazek będzie w skali szarości, oraz, że pole jednej mapy o najmniejszej skali wynosi ponad 16 TYSIĘCY bloków, zdecydowałem się na użycie dywanów jako głównego budulca. Jestem w trakcie rozkładania bruku, jako podstawy pod te dywany i chciałbym zwrócić się z propozycją- każda osoba, która wesprze projekt otrzyma kopię owej mapy z moim podpisem oraz dedykacją.  Do finalizacji projektu potrzebuję około 150 stacków wełny (głównie jasnoszarej, białej i czarnej, mniej więcej po równo) a i mikstury szybkości również byłyby bardzo pomocne w przyspieszeniu procesu budowania podstawy.

Pozdrawiam serdecznie,

Sharinganov.

(na zdjęciu przykładowa kolekcja map artów powieszonych w ramkach na ścianie)

, spacer.png

Otrzymałeś 20% za reklamę przypadkową.//Less_Than3

Edytowane przez Less_Than3
  • Superka 4
  • Przytulas 1
  • Thinking 1

• Administrator
Admin
Napisano (edytowane)

na tak, nie mam pojęcia co dodać więcej. Powody u @arise

p.s. sprawa wyjaśniona, ss pochodzi z reddita od ziomka z innego serwa.

tylko jeszcze zastosuj się do wzoru:

Cytat

Twój nick (z serwera): ...
Propozycja dotyczy (tytuł): ...
Opis propozycji: ...
Dodatkowe SS'y: ...

Edytowane przez KrychaMieczXD

image.png

28 minut temu, arise napisał:

wszystko git ale ten cheat client boli w oczy

To screen pochodzący z reddita serwera typu anarchy, czyli takiego, który zezwala na używanie cheat clientów.

Screenshot 2021-07-07 at 22-18-05 r 9b9t - [NSFW] Spawn Mapart Museum.png

Edytowane przez sharinganov2
zapomniałem dodać zdjęcia, błąd interpunkcyjny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...