Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Jarektojaszymon

KontnyKontnyKonynyu
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: ...Kontny
Nick osoby oskarżonej: ...Jarektojaszymon
Miejsce wydarzenia: ...działka moja
Data i godzina wydarzenia: ...2021.07.05  19godzina
Opis sytuacji: ...ten gracz chciał o demnie kupić Czaszke czarnego szkileta. Powiedział ze da milion. To sie zgodziłem lecz on powiedział ze najpierw czaszka. To pomyslałem że najpierw go zobacze i on jest biedny i nie ma nic wiec zglaszam go za oszustwoIMAG0748.thumb.jpg.11a7271f1334bbf28c15ff6a3b7f50dc.jpg
Dowody:

Edytowane przez Less_Than3

• HeadAdmin
HeadAdmin
Napisano (edytowane)

do zaakceptowania. Ktoś kto chce dać za czaszke miljon jest albo gupi albo oszustem. Drugi przypadeg do bana. Nie ryzykowałbym pierwszego. Zapobieganie lepsze od leczenia!

/// no i powód RODO sie nie boi, piemkną twarz pokazuje//

Edytowane przez zabsong

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

do zaakceptowania daj tylko jeszcze ss stanu konta z forum i wiecej dowod i picus blancuś XD. miałem to samo z nim pisze mi ze sprzeda netheryt za 1k najpierw 1k daje mu a on nic i mu pisze czy on wie ze ja ss robie XD. i odrazu oddal.

nie pozdrawiam tego gracza elo

Bez_tytuu.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...