Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowe questy

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): eryter22
Propozycja dotyczy (tytuł): Nowe questy
Opis propozycji: W tej propozycji proponuję wprowadzić na server questy związane z netherem oraz endem. Czyli, za kopanie kwarcu, netherytu, jasnogłazu i innych itemow w netherze i endzie otrzymałoby się punkty questowe. Zastanawiałem się też nad questem na kopanie redstone i lapisu, ale w tym przypadku byłoby to niesprawiedliwe dla tych graczy, którzy nie mają vipa, bo jak wiemy lapis i redstone można znalezć na vipkop. Z tego co widzę, to questy są tylko za itemy wypadające ze stone (węgiel chyba też dropi z rudy?) Przydałoby się rozbudować tą sekcje lub zrobić zupełnie nowe o nazwie nether i end. A i jeszcze jedno, skoro taka duża gama questów pojawi się na serverze, to dobrze byłoby zwiększyć ilość punktów questowych potrzebnych na głowę czarnego szkieleta, z 55k pkt na 60k pkt, lub więcej jeżeli tak zarząd zdecyduje. 

Proponuję też wprowadzenie kolejnego nowego questu, który polegałby na oswajaniu zwierząt i rozmnażaniu zwierząt. 
Dodatkowe SS'y: Brak

Na napisanie tej propozycje dostałem zgodę od @mordensoldier124

Edytowane przez eryter22
@UPDATE

• 2 tygodnie później...

Hmm.. Dziwne, że nikt się jeszcze nie wypowiedział.. 

Otóż ja jestem na tak, może wreszcie będę miała powód, żeby dowiedzać te warpy! 

A oswajanie zwierząt to cudny pomysł, jestem za

Wolf~

• Superka 1

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...