Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

NinjaWika

NinjaWika

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: NinjaWika
Nick Administratora, który banował: mordensoldier124
Kiedy to się stało?: 28.06.2021 22:27
Opis sytuacji: Widząc ceny netherytu, jakaś siła nieczysta natchnęła mnie do oszustwa, aby szybko pozyskać debris. Oczywiście od razu przyznałam się do winy, bo przecież kłamstwo ma krótkie nogi i nie ma sensu przedłużać. Nie należę do osób, które używają 'cheatów' nagminnie, to był jednorazowy, bardzo zły wybór z mojej strony, chęć przycwaniakowania i pójścia na łatwiznę.. Odwołuje się, ponieważ jest to najlepszy serwer, na którym kiedykolwiek grałam. Chętnie wchodzę, gdy mam jakiś dzień wolny od pracy. 5 dni wydają się krótką karą, aczkolwiek chciałabym, żeby została odwołana (zdaje sobie sprawę z tego, że jest tak krótka, bo się przyznałam). W ciągu tych 5 dni przy małych przerwach między pracą, jestem w stanie dokonać spory postęp na swojej działce i swoim profilu ogólnie. Rozumiem, że każdą ukaraną osobę macie prawo traktować z góry i według schematu, bo wykonujecie tylko swoje obowiązki (jest przewinienie i jest kara), dlatego mogę wejść nawet na TS, Discord i po prostu porozmawiać, jeśli jest wtedy szansa na odwołanie tej kary. Liczę na szczere podejście do tego odwołania. Pozdrawiam serdecznie. 

Screen bana: obraz_2021-06-28_230833.thumb.png.143a9f7251d6cbda3751568c4b369946.png

• Administrator
Admin

@Bartek wyjaśnił

do odrzucenia

• Superka 1

image.png

16 godzin temu, Bartek napisał:

kara zasluzona trzeba bylo nie kopac na x-rayu

Jakbym nie wiedziała, że zasłużona 🙃. Wnioskuje tylko o wcześniejszego unbana, bo próbować zawsze nie zaszkodzi. 

6 godzin temu, ElAlbanczyk napisał:

reconnect i autoreconnect to automatyczne przyznanie sie do cheatow czyli do odrzucenia

Wiesz, nigdy nie korzystałam z funkcji AutoReconnect, więc nie wiedziałam że jest to coś niedozwolonego. Gdybym wiedziała, na pewno nie wstawiłabym tego screenshota (który został świeżo zrobiony po otrzymaniu bana). 💁‍♀️

16 godzin temu, NinjaWika napisał:

Nie należę do osób, które używają 'cheatów' nagminnie, to był jednorazowy, bardzo zły wybór z mojej strony, chęć przycwaniakowania i pójścia na łatwiznę.. 

Możecie mi wierzyć lub nie, ale czekam cierpliwie aż wypowie się jakiś administrator - no chyba, że będzie taka cisza aż do końca blokady 😆. Chyba nie muszę pisać, że taka sytuacja się już nie powtórzy. Tak jak wspomniałam, w ciągu tych kilku dni jestem w stanie dokonać duży postęp w budowaniu na swojej działce, a teraz w przerwach między pracą a domem brak tego serwera działa na mnie nieco frustrująco. Już pozbyłam się niedozwolonych programów i nadal mam nadzieję, że ktoś z administracji rozpatrzy to odwołanie ("wniosek") pozytywnie. 

Rozumiem, że każdą ukaraną osobę macie prawo traktować z góry i według schematu, bo wykonujecie tylko swoje obowiązki (jest przewinienie i jest kara)

Liczę na szczere podejście do tego odwołania.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...