Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Moje cheaty

PoProstuRoza

Wyróżnione odpowiedzi

Hej, chciałam się tylko dowiedzieć jak wykryliście u mnie cheaty. Miałam texturepacka. Macie jakiś sposób na sprawdzanie tego? Przecież na serwerze jest 300 osób jednocześnie, więc chyba nie możliwe jest żeby sprawdzać każdą osobę po kolei. Zwłaszcza że mnie zbanowaliście już po jakiś 5 minutach używania tego texturepacka. 

PoProstuRoza

• Haha 2

XDDD

brak wzoru

brak tagów 

brak wszystkiego wsumie

CO to w ogóle jest? XD

Ten dział jest od odwołań od blokad, a nie dowiadywania się jak zostały wykryte cheaty. Pamiętaj administracja ma swoje sposoby xD

Do odrzucenia pozdro

• Superka 2

• Opiekun Forum
Opiekun

xd istnieje takie coś jak antycheat i zgłoszenia graczy, do odrzucenia więcej powodów u @wikkiaa

• Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Brak wzoru, brak tematu wątku, brak tagów, brak ssa bana. Osobiście ten post odbieram jako nieudolne wkurzanie się na administrację, że była taka sprytna, że odnalazła czity na twoim komputerze. Jestem na nie.

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...