Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Paula33221

heheh

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Paula33221
Nick Administratora, który banował: oldmancats
Kiedy to się stało?: dzisiaj około godziny 20
Opis sytuacji: Gdy byłam na swoim targu, dostałam bana z nie wiadomo jakiej przyczyny. To jest mój pierwszy serwer online w minecraft w który gram, nie wiedziałam jak nawet zrobić konto, pomagał mi przy tym brat a nagle dostałam bana za jakies czity
Screen bana: dodany

paula ban.jpg

Dostałaś bana za chaty (logout) oznacza to, że wylogowałaś się podczas sprawdzania przez administratora, w celu sprawdzenia czy używasz jakichś niedozwolonych modyfikacji.

Do odrzucenia

Jako iż byłem świadkiem całej sytuacji to sie wypowiem. Zostałaś wzięta na sprawdzenie przez xXOskara. Dostałaś10 minut by wejść na ts3. Jednak jako iż jesteś moją byłą sąsiadką i wiedziałem, że nie potrafisz pisać na chacie poinformowałem ów administratora o tym. Napisałem, ci tez abyś machała, że nie potrafisz pisać. Najlepsze jest to, że xXOskar wylogował się podczas sprawdzania i nie dostał bana za to. Dlatego też zostałaś zbanowana przez oldmancats. Na przyszłość polecam nauczyć się pisać na serverowym chacie. Jestem na tak, bo nie dość, że nie umiała pisać to na pewno by cheatów żadnych nie miała. 

Edytowane przez eryter22
  • Superka 2
  • Haha 1

Serio, ta dziewczyna to ewidentnie jeszcze dziecko, które chciało sobie pograć na serwerze. W dodatku jej styl pisania wyraźnie pokazuje, że ma za sobą pierwsze kroki z komputerem i sama dała do zrozumienia, że konto pomógł jej stworzyć brat, a w MC nie potrafi pisać. Wątpie, aby faktycznie posiadała cheaty. Najlepiej jakby się wypowiedział ów sprawdzający i poinformował o tym, dlaczego akurat wziął ją na sprawdzanie, co dokładnie wykrył itd. W innym wypadku ten ban jest nieuzasadniony. 

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...