Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

wito3959

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...wito3959
Nick Administratora, który banował: ...xX0skar
Długość bana: ... 1 tydzien 2 dni 23 godziny 24 minuty 35 sekund
Kiedy to się stało?: ...o godzinie 17
Opis sytuacji: ...gdy wychodziłem z kopalni zblokowalem się w bloku trawy i nie mogłem się ruszyć, natychmiast mnie cofało. stwierdziłem ze relogne . i jak wszedłemm na serwer pisze ze mam bana.
Screen bana: ...nwm jak wkleic

- brak tagów

- zły tytuł (tytułem musi być twój nick z serwera)

- daj ss bana bo nie wiadomo za co on jest, ale podejrzewam że za cheaty(logout)

zdjęcie możesz dodać poprzez kliknięcie przycisku "dodaj pliki". Możesz je również umieścić na https://imgur.com/ 

- przyznałeś się do logout'u

wydaje mi się, że jakbyś miał aż takie lagi (czy coś takiego, że cię cofa), że nic nie możesz zrobić to samo by cię wywaliło, a jeśli tak nie było to powinieneś zauważyć, że jesteś w sprawdzarce

jestem za odrzuceniem

Edytowane przez wikkiaa
  • Superka 2

• HeadAdmin
HeadAdmin

Sprawdzarka jest takim miejscem, którego nie można pomylić z niczym innym. Masz szereg napisów informujących jak również sprawdzający mod oznacza Ciebie  na chacie, jeżeli zdążyłeś relognąć przed takim komunikatem może to być jedyne Twoje wytłumaczenie (może w sumie się zdarzyć że ktoś akurat logoutuje gdy admin zaczyna sprawdzanie). Jeżeli wstawisz logi sprzed reloga i nie będzie tam komunikatu od Oskara NEUTRAL. W przeciwny wypadku jestem na za odrzuceniem.

//Dobra, zobaczyłem że ss-a nawet wstawić nie umiesz więc logów pewnie tym bardziej. Tutaj masz poradnik jak z nich korzystać https://forum.realcraft.pl/topic/1747-minecraft-sprawdzanie-logów-czatu/  , może to coś Ci pomoże.

Edytowane przez zabsong
Chęc pomocy
  • Superka 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...