Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Propozycja dla graczy z svip do kopalni.

Kawusia

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Kawusia
Propozycja dotyczy (tytuł): Kopalnia dla svip .
Opis propozycji: ... Chciałbym zasugerować że svip ma taką samą kopalnię co VIP plus enchat na 30 level a więc moim zdaniem zrobić wyjątkowe miejsce na kopalnie i na enchat na 30 level w jednym miejscu dla graczy svip oraz dodatkowo że był beacon z efektem szybkiego chodzenia lub efekt szybkiego kopania surowców. I żeby było większe miejsce na zdobywanie drzewa z piekła wersja 1.17 . Jak ktoś ma rangę svip na serwerze to powinien mieć lepsze rzeczy niż VIP który ma to samo ale mniej niż svip. Chcę żeby właściciel dodał wyjątkową kopalnię z beaconem do szybkiego chodzenia lub do kopania. Więcej osób będzie kupować tą rangę żeby zdobyć dostęp do takiego luksusu  . 
Dodatkowe SS'y: ...

• Opiekun Forum
Opiekun

Jak dla mnie byłoby to ogromne P2W, dlatego jestem na razie na neutral, bo chcę jeszcze poznać opinie innych

//jestem na nie powody u @zabsong

Edytowane przez Randall

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

• HeadAdmin
HeadAdmin

Na nie.

1) too much P2W

2) efekt szybkiego chodzenia nic nie da

3) efekt szybkiego kopania spowoduje ze vipkop będzie oblegane niczym Częstochowa w 1655

4) nie mam zielonego pojęcia o jakie drzewo z piekła z 1.17 chodzi. Jeśli o bonusową kopalnie z netheru to tak, przydałoby się ją uporządkować

5) enczanty na 30 lvl są juz w kilka h po starcie edycji na vw graczy więc propozycja bez sensu

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Jestem na nie z tym efektem  szybkiego kopania .  ,, Jak ktoś ma rangę svip na serwerze to powinien mieć lepsze rzeczy niż VIP który ma to samo ale mniej niż svip" ale tym  zgodzie się żeby svip miał lepsze rzeczy niż vip lub więcej ich    

,,Ale Administracja zdecyduje" 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...