Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Głosowanie na najgorszego administratora tygodnia

Lukaszenko69

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Lukaszenko69
Propozycja dotyczy (tytuł): Głosowanie na najgorszego administratora tygodnia
Opis propozycji: Dzień Dobry, dzisiaj przychodzę do Was z jakże przełomową i sprawiedliwą propozycją - ostatnimi czasy myślałem nad tym, że skoro każdy kij ma dwa końce, a na naszym forum posiadamy już ankietę na "najlepszego" administratora tygodnia to dlaczego nie ma czegoś takiego jak najgorszy administrator tygodnia? Z polskiego na nasze byłaby to osoba, która najbardziej podpadła i zawiodła graczy swoim zachowaniem lub aktywnością. Nie zawsze jest kolorowo, więc jeżeli jeden z administratorów w przeciągu tygodnia dostaje pochwałę za dobre sprawowanie to analogicznie jeden z nich powinien otrzymywać upomnienie lub najlepiej degradację za zbyt małą lub naganną aktywność. Jeżeli natomiast nie zdecydowalibyście się wprowadzić takiej ankiety to radzę od razu ponownie wycofać tą aktualną odnośnie "najlepszego" adm tygodnia, ponieważ głosowania te nie są w ogóle obiektywne i każdy kieruje się tylko osobistymi odczuciami do danej osoby oraz tym, czy kogoś lubi czy nie. 

Dodatkowe SS'y: Wydaje mi się, że nie. 

• Superka 1
  • Przytulas 1

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Pokażmy, że nie jest tylko kolorowowowo. Jak nie cotygodniowe to raz na miesiąc - takie miesięczne rozliczenie pracy.

Jestem na tak.

Edytowane przez mordensoldier124
  • Superka 3

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

• Opiekun Forum
Opiekun

Jestem na tak powody u @McStasio i @karolajn_

Ode mnie też pozdrów czacze ❤️ 

Edytowane przez Randall
  • Superka 1
  • Przytulas 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...