Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

__Chanhee__

Gość __Chanhee__ - odwołanie

Wyróżnione odpowiedzi

Gość __Chanhee__ - odwołanie

Nick zbanowanego: __Chanhee__
Nick Administratora, który banował: blurka_
Długość bana: 2 tygodnie XD a było 3 dni xd
Kiedy to się stało?: chyba przed chwilą bo o 9 rano był ban na 3 dni 🙂
Opis sytuacji: Otóż nie będę się tu dużo rozpisywać ale napisałam wczoraj na czacie "jebac blurke" ponieważ ktoś bardzo miły wysłał mi na snapie zdjęcie jak blurka(pomimo rozmowy z nią stwierdziła, że to nie ona bo do jej konta ma dostęp dość dużo osób ale no cóż 🙂 ale nie mam do tego pewności) obraża mnie publicznie na swoim statusie w grze Leauge of Legends. Fakt mogłam tak nie pisać ale czy to nie jest tak, że administracja kpi sobie z innych graczy O KTÓRYCH ZUPEŁNIE NIE MA POJĘCIA na innych mediach?

Nie wiem czemu ale nie mogę znaleźć logów z tego co wczoraj napisałam ale szanowana administracja raczej sama powinna je mieć 🙂

image.thumb.png.dc53e3a7626351165c820ea62e15c388.png
Screen bana: 

image.thumb.png.71e7b3623fb782d7a202278e1123463b.png

PS

Chętnie się dowiem dlaczego nagle taka zmiana długości bana 🙂

198222703_352989346269705_5107018200498255022_n.thumb.jpg.2cfc6556df66b032cf8f17dc16c23291.jpg

PS 2

Chciałabym też dodać, że maksymalną karą jest blokada na 7 dni. I sądzę, że jeśli chodzi o wiadomości prywatne bo podejrzewam, że też może chodzić o nie 🙂 To nie powinny mieć one jakiegokolwiek wpływu bo nie pisałam ich do wszystkich graczy tylko do jednej osoby 🙂 A skoro są brane to ciekawe czy wszyscy dostają takiego bana bo nie sądzę, że nikt nie obraża nikogo z adm prywatnie do kogoś na msg 🙂

aha.thumb.png.fe4460bfbc5dae7f8dfe331bf1ea4cf3.png

Edytowane przez __Chanhee__ - odwołanie
nie dodałam tagów xd

W odwołaniu sama przyznałaś się do dokonania tego czynu, więc z jednej strony kara wydana słusznie, lecz według mnie 4 dni (może mniej, nie wiem, wnioskuję to z screena z MineChata) jest za długą karą. Jeśli na chacie obrazi się Administrację wyrażeniem ,,jebać <nick admina>"  - zazwyczaj nadawana jest kara o długości 48 godzin. Najlepiej, aby wypowiedziała się @blurka_, jak i @mordensoldier124.

Na ten moment za skróceniem kary.

• Superka 2

1111111.png.418803030ddeb9349fc821898ac1eeac.png

hajs.png.987aa270861b9ea88b808423bbf251a2.png

Administracja obraża graczy poza serverem, to coś nowego! Nie no, wnioskuję o wyrzucenie blurki z administracji za obrazę. Nie rozumiem też kosmicznej długości kary na 2 tygodnie. Ale wiesz, że taka kara może zostać wydana przez moda+? Inną kwestią jest to, że jest ona za długa. Powinnaś dostać jak najszybciej unbana. Jestem na tak.

• Superka 3

To są jakieś złe siły, bo jestem zmuszona zgodzić się z eryterem, bo dobrze gada.

Również jestem na tak, ale z wyrzucaniem blurki trochę przesada.

Wolf~

• Superka 3

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

Jednym słowem - hipokryzja. Mimo, że nie na serwerze to kultura jednak obowiązuje chyba wszędzie zarówno jedną jak i drugą stronę. Kara trochę  przesadzona - ten tydzień to i tak by było dużo. Za zaakceptowaniem

• Superka 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...