Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ThorinDT

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ThorinDT
Nick Administratora, który banował: jipsyy
Długość bana: perm
Kiedy to się stało?:  21.06.2021
Opis sytuacji: no dostałem bana za czity i mulciaki przepraszam żałuje i prosze o unbana
Screen bana: image.png.2f9ab8ff151c5ba4b6c11a5de6f39d28.png

Edytowane przez agatkahihi
  • Przytulas 1
  • Haha 1

Moim zdaniem

Wejdź na TS3 na dyżurkę administracji i na ich widoku usuń cheaty i powiedz jakie konto do unbana tylko byś miał bana do 14 dni  i usuniętą działkę, ale o tym decyduje jipsyy.

Do odrzucenia

Zaraz napiszę jipsyy, że jest taka sprawa i ci wszystko wyjaśni napewno lepiej niż ja.

Edytowane przez brunek333
  • Haha 3

1618725561367_2021-04-17_21_24_07.png.e1ebb57524586e91e93a09c8367801bc.png

9 godzin temu, ThorinDT napisał:

a kim ty niby gosciu jestes ze sie wypowiadasz za administracje xDDD

Jestem graczem w miarę stałym i widziałem co pod innymi odwołaniami administracja lub gracze pisali, więc się trochę na tym znam.

Twoja wiadomość nic nie wnosi do odwołania, otrzymujesz 5% za Offtopic//agatkahihi

• Haha 3

1618725561367_2021-04-17_21_24_07.png.e1ebb57524586e91e93a09c8367801bc.png

to napisz podanie? nikt cie o zdanie na mój temat nie napisał i mam gdzieśże jesteś stałym graczem, za takie cos powienien być warn na forum

Za takie coś też jest warn, otrzymujesz 5% za offtopic.//agatkahihi

• Haha 4

• Admin Forum
Admin Forum

Zaczęło się od tego, że dostałam zgłoszenie na jedno z Twoich multikont. Powodem było oszustwo podczas handlu, więc szybko się tym zajęłam. Niestety na koncie, którym oszukałeś gracza nie było już tych pieniędzy, dlatego sprawdziłam, czy przypadkiem nie masz innych kont i nie przelewasz sobie pieniędzy. Jak widać, niestety miałeś kilka innych kont na swoim IP, a na dwóch (głównym i jednym multikoncie) była nadana blokada za cheaty. Złamałeś tutaj sporo podpunktów regulaminu, takich jak oszustwo podczas handlu, omijanie systemu blokad oraz tworzenie multikont. Na wydanie bana za omijanie systemu blokad dostałam pozwolenie od osoby z Zarządu. 

• Przytulas 1

• Admin Forum
Admin Forum

Zawsze masz prawo do napisana odwołania, nawet jeśli masz pewność, że zostanie odrzucona. Warto próbować, opiekun odwołań od blokad może spojrzeć na to z innej strony.

• Przytulas 1

Moim zdaniem do odrzucenia zbyt dużo złamanych podpunktów regulaminu oraz duża ilość multikont bez wiedzy administracji na serwerze teraz wszystko wyszło na jaw jak dla mnie nie potrzebujemy takich graczy na serwerze. Jestem za odrzuceniem.

• Superka 1

Stanowczo do odrzucenia, tym bardziej jak widzę jak się zachowujesz w stosunku do innych użytkowników, którzy się wypowiadają. Dobrze wiesz, że łamałeś regulamin i teraz masz tego konsekwencje. @ThorinDT to, że jakiś gracz nie ma przed sobą rangi administracyjnej nie oznacza, że nie może się wypowiedzieć.

Edytowane przez KKirito
👁👄👁
  • Superka 1
  • Przytulas 1

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

8C3C5B3C-A01E-497B-BA4E-C23A379E39AE.gif.3b7879bec9660a7c5db86a4ea46cdaea.gif

• Opiekun Forum
Opiekun
7 godzin temu, ThorinDT napisał:

za takie cos powienien być warn na forum

XDDDD

Do odrzucenia, @jipsyy wyjaśniła

Edytowane przez Randall
  • Superka 2

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

• Administrator
Admin

Do odrzucenia, powody u @jipsyy

P.S. jak chłop się poczuł XDDD

16 godzin temu, brunek333 napisał:

Zaraz napiszę jipsyy, że jest taka sprawa i ci wszystko wyjaśni napewno lepiej niż ja.

• Superka 1

image.png

W tej sytuacji nie widzę powodu, dla którego Twoje konto powinno być odbanowane, w szczególności, że na screenshocie, który zamieściłeś widać, że dalej używasz jakiegoś Cheat Clienta (xd). Odwołanie odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...