Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Tojad

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Tojad
Nick Administratora, który banował: xXOskar
Kiedy to się stało?: 20.06.2021, około godziny 16:18
Opis sytuacji: Podczas gdy grałem spokojnie, nagle zostałem bezpodstawnie przeteleportowany do strefy sprawdzania. Administrator poradził mi, bym zainstalował aplikację TeamSpeak3 w celu uniknięcia bana. Po tym od razu wszedłem na stronę team speak, by go zainstalować. Niestety korzystałem wtedy z transmisji danych i ledwo starczała nawet na normalną grę bez "lagów", a co dopiero pobierania i grania równocześnie. Po uruchomieniu instalacji niemalże natychmiastowo zostałem wyrzucony z serwera, przez co dostałem bana. Równocześnie NIE przyznaję się do używania żadnych "cheatów",ani innych modyfikacji. Jestem aktywnym i uczciwym graczem, który nigdy nie dopuściłby się tego czynu, ponieważ doskonale zdaję sobie sprawę z faktu, że to poważne naruszenie regulaminu i jest to wyjątkowo nieuczciwe wobec innych graczy.

Pozdrawiam
Screen bana: ...

Zrzut ekranu (123)_LI.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

Niestety podczas gdy gracz wychodzi z serwera podczas sprawdzania, zostaje zbanowany za logout. Twoja działka nie została jeszcze usunięta, poczekamy na werdykt odwołania 🙂

Edytowane przez oskar

Jeżeli było faktycznie tak, jak mówisz - w twoich logach [PORADNIK] powinna pojawić się informacja o nagłym wylogowaniu. Wstaw screena z np. 10 linijkami w górę i dół, aby nie było jakichś większych podejrzeń o sfałszowanie dowodów.

Na ten moment do odrzucenia.

Po udostępnieniu logów przez Autora jestem za zaakceptowaniem.

Edytowane przez McStasio
  • Like 1

1111111.png.418803030ddeb9349fc821898ac1eeac.png

hajs.png.987aa270861b9ea88b808423bbf251a2.png

17 godzin temu, McStasio napisał:

Jeżeli było faktycznie tak, jak mówisz - w twoich logach [PORADNIK] powinna pojawić się informacja o nagłym wylogowaniu. Wstaw screena z np. 10 linijkami w górę i dół, aby nie było jakichś większych podejrzeń o sfałszowanie dowodów.

Na ten moment do odrzucenia.

Oczywiście, zrobię to od razu po tym jak dojadę do domu. Teraz niestety nie mam dostępu do laptopa. 

Proszę bardzo. Log z całego dnia

https://megawrzuta.pl/download/ff32f696884f96603b92635c86e03c13.html

połączyłam posty//agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi
  • Superka 1

Chciałbym jeszcze ogłosić, że postanowiłem zrobić sobie przerwę od tej gry, gdyż zbytnio mnie wciągnęła i topiłem w niej zdecydowanie zbyt wiele godzin. Proszę tylko o nie usuwanie mojego konta ani działki, bo na pewno jeszcze do Was wrócę. Dziękuję za wspólnie spędzony czas z Wami. 

otrzymujesz 5% za offtopic;( //agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi
  • Przytulas 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...