Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ventea_
Wiadomość dodana przez agatkahihi,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

hej, dostałam bana na serwerze za jakieś ip? jipsyy się mnie zapytała o jakieś konta i o jakieś ip i ja nawet nwm co to i chciałam się zapytać o co chodzi ale nie mogłam pisać XD jeszcze jak próbuję wejść na serwer pisze "zostałaś zablokowana na serwerze za MK +5 przez jipsyy" wyjaśni ktoś coś?

Edytowane przez agatkahihi

46 minut temu, brunek333 napisał:

To jestem na nie.

-brak prawie wszystkiego. 

MK to Multikina  czyli MK+5 to masz 5+ kont na których grasz na Realcraftcie,albo masz 5+ osób z rodziny , kolegów itp.

tylko ja właśnie nie mam-

czy tu chodzi o hasło? bo wsm mam łatwe hasło i jest możliwe że kilka osób ma to samo

• Admin Forum
Admin Forum

Na Twoim IP jest ponad 5 kont. Multikonta są zabronione na naszym serwerze, a jeśli gra się z kimś na jednym IP, to trzeba to zgłosić w odpowiednim dziale. Ktoś gra z Twojej rodziny na tym samym internecie co Ty? Lub Ty wchodziłaś na innych nickach?

Teraz, jipsyy napisał:

Na Twoim IP jest ponad 5 kont. Multikonta są zabronione na naszym serwerze, a jeśli gra się z kimś na jednym IP, to trzeba to zgłosić w odpowiednim dziale. Ktoś gra z Twojej rodziny na tym samym internecie co Ty? Lub Ty wchodziłaś na innych nickach?

nie, nie wchodziłam. i nie mam multikont. i z mojej rodziny nikt nie gra w mc

1 minutę temu, bryniu12 napisał:

Jeśli jipsyy pokazuje że jednak masz multikonta to masz te multikonta.!

mówię, nie mam, nigdy się na żadne nie logowałam oprócz mojego (ventea_). tak samo napisałam wcześniej - czy chodzi o hasło? mam je bardzo łatwe, i możliwe że kilka osób je ma

Teraz, ventea_ napisał:

mówię, nie mam, nigdy się na żadne nie logowałam oprócz mojego (ventea_). tak samo napisałam wcześniej - czy chodzi o hasło? mam je bardzo łatwe, i możliwe że kilka osób je ma

Ale na twoim ajpi IP jest zapisane więcej niż twoje main konto. Rozumiesz czy nie lol. Wejdź na ts'a i wyjaśnij to pozdrawiam

Edytowane przez bryniu12

Okejka skarbie, już postaram się przyczynić do rozwiewania twoich wątpliwości 

IP - Internet na którym grasz

Hasło nie ma nic do rzeczy, miej sobie jakie chcesz 😉

Jeżeli z twojego internetu grali jacyś znajomi lub rodzina zgłosić to w dziale współdzielenia IP, bo przewidziane jest, że każdy gracz może mieć jedno konto. Chyba jest wyjaśnione 

Wolf~

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

15 godzin temu, _SireenWolf_ napisał:

Okejka skarbie, już postaram się przyczynić do rozwiewania twoich wątpliwości 

IP - Internet na którym grasz

Hasło nie ma nic do rzeczy, miej sobie jakie chcesz 😉

Jeżeli z twojego internetu grali jacyś znajomi lub rodzina zgłosić to w dziale współdzielenia IP, bo przewidziane jest, że każdy gracz może mieć jedno konto. Chyba jest wyjaśnione 

Wolf~

nikt z mojej rodziny nie ma mc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...