Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

dominik585

dominik585

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...dominik585
Nick Administratora, który banował: ...xXOskar
Kiedy to się stało?: ...jakoś trzy dni temu

Opis sytuacji: ...stałem na surowcowej i pisałem do sebaelo420 że robię 17 cps i wtedy Oskar wziął mnie na sprawdzanie, wszedł w aplikacje Bloody i pisało "tworząc nowe macro postępuj z poniższą instrukcja" wziął mnie na sprawdzanie ile klikam cps i klikałem około 13/14 cps. To że robię 17 cps napisałem dla żartów do kolegi. Nie wiedziałem że takie coś jak makro posiadam w ustawieniach myszki 
Screen bana: ..

IMG_20210618_213412.jpg

Edytowane przez agatkahihi
  • Dislike 1
  • Wrr 7

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

6 minut temu, dominik585 napisał:

Nie wiedziałem że takie coś jak makro posiadam w ustawieniach myszki 

To, że nie wiedziałeś, iż posiadasz Macro w ustawieniach myszki nie zwalnia Cię z poniesienia kary. Z resztą w samym odwołaniu przyznałeś się do posiadania niedozwolonej modyfikacji...

Do odrzucenia

1111111.png.418803030ddeb9349fc821898ac1eeac.png

hajs.png.987aa270861b9ea88b808423bbf251a2.png

• Opiekun Forum
Opiekun

Do odrzucenia, powody wyżej

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

• HeadAdmin
HeadAdmin

Twoje logi były ponad norme, do tego podczas samego sprawdzania już we dwójke ustaliliśmy, że używałeś macro więc nie wiem po co teraz piszesz te odwołanie.

Gdybyś nie miał logów wtedy nie dostałbyś bana, następnym razem najlepiej tego nie używaj i będzie wszystko dobrze 🙂

• Superka 2
  • Haha 1

4 minuty temu, HreniOfficial napisał:

XDDDD jak uderzyłeś ludzi na spawnie warp s to tak lagowało, że ciagle przerywało uderzanie, ponad 30 było napewno. Sprawdzałeś to nawet na spawnie podchodząc do różnych graczy XDDD Następnego dnia po banie nie pogodziłeś sie i twój niezwykły umysł wpadł na pomysł żeby zrobić nowe konto XDDDD zmieniłeś nick na dominik595 i grałeś dalej XDDDDD 

Napisze do odrzucenia bo jeszcze dostanę upomnienie, prawda morden?

XDDD to konto jest już od dawna na serwie a jak zrobię jeszcze 1 Mk to mam perma na moim ip grają trzy konta EmilianoWWA dominik585 i djpiotrek24 czy jakoś tak więc hreni proszę nie wychylaj się 😁

• Dislike 1
  • Wrr 5

IMG_20220206_172217.jpg

3 godziny temu, HreniOfficial napisał:

Ale to ty płaczesz dziewczynko ze masz bana lol 

do odrzucenia 

Nie jestem dziewczynką to że ty masz "13"lat jak by to powiedział @Barczimuto już nie moja sprawa 🤣🤣

Otrzymałeś 5% za offtopic.//agatkahihi

• Dislike 1
  • Wrr 4

IMG_20220206_172217.jpg

2 godziny temu, McStasio napisał:

To, że nie wiedziałeś, iż posiadasz Macro w ustawieniach myszki nie zwalnia Cię z poniesienia kary. Z resztą w samym odwołaniu przyznałeś się do posiadania niedozwolonej modyfikacji...

Do odrzucenia

Sorki ja tam nie widzę żebym się do czegoś przyznał 🤣

• Dislike 1
  • Haha 1
  • Wrr 4

IMG_20220206_172217.jpg

1 godzinę temu, oskar napisał:

Twoje logi były ponad norme, do tego podczas samego sprawdzania już we dwójke ustaliliśmy, że używałeś macro więc nie wiem po co teraz piszesz te odwołanie.

Gdybyś nie miał logów wtedy nie dostałbyś bana, następnym razem najlepiej tego nie używaj i będzie wszystko dobrze 🙂

Jak ustalaliśmy? 🤣 Ty ustalałeś że używam makra XD do niczego się nie przyznałem i się nie przyznaję. Po co mi jest makro jak nie chodzę na pvp hmm po to żebym sobie mial dostał  bana i stracił wszystko? 🤣

• Dislike 1
  • Wrr 5

IMG_20220206_172217.jpg

Twoje żałosne odpowiedzi nie pomagają przy odbanowaniu cię, widać ze reputacja jak i twoja inteligencja idą w parze. Ciekawe gdzie rodzice zrobili błąd.

Do odrzucenia

Hreni proszę cię nie wychylaj się 🤣bo dziewczynki nic tu do gadania nie mają idź spać 🤣

Otrzymałeś 5% za offtopic.//agatkahihi

• Dislike 1
  • Wrr 4

IMG_20220206_172217.jpg

Ale to ty płaczesz ze masz bana. Ja skończyłem z tobą rozmowę.

Sobie kończ rozmowę. Mam bana za nic 🤣

Otrzymałeś 20% za offtopic.//ahatkahihi

• Dislike 1
  • Wrr 4

IMG_20220206_172217.jpg

2 godziny temu, Krisuniu napisał:

W samym odwołaniu przyznałeś się do posiadania macra, co napisał stasio. Pisałeś, że potrafisz wyklikać 17 CPS po czym na teście wyklikiwałeś 13/14, istniała możliwość używania przez ciebie macro więc Oskar miał podstawy do nadania blokady (tym bardziej jeśli twoje logi przekraczały normę). Jak dla mnie kara nadana poprawnie, odwołanie do odrzucenia. (Chyba, że @oskar ma coś jeszcze do dodania)

Nie przyznałem się! Nie miałem makra i nie mam to że było sb napisane to już nie moja wina XD nie mógł mi sprawdzić wszystkich ustawień co mam tam na myszce? 

• Dislike 1
  • Wrr 4

IMG_20220206_172217.jpg

Godzinę temu, dominik585 napisał:

Nie jestem dziewczynką to że ty masz "13"lat jak by to powiedział @Barczimuto już nie moja sprawa 🤣🤣

Po pierwsze co ty juniorka złapałeś żeby mnie oznaczać ,a po drugie do odrzucenia słabe zachowanie mieć makro .

• Superka 3
  • Haha 1

xD.PNG

Przechwytywanie2.PNG

• HeadAdmin
HeadAdmin
6 godzin temu, dominik585 napisał:

Jak ustalaliśmy? 🤣 Ty ustalałeś że używam makra XD do niczego się nie przyznałem i się nie przyznaję. Po co mi jest makro jak nie chodzę na pvp hmm po to żebym sobie mial dostał  bana i stracił wszystko? 🤣

8 godzin temu, oskar napisał:

Ktoś tu kłamie i nie sądzę żeby to był moderator.

Miałem być na tak, jeżeli to była opcja w programie do obsługi myszki, bez zaimplementowanego macro, ale Oskar wszystko wyjaśnił. Do odrzucenia.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...