Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MajonezOfficial

MajonezOfficial

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: MajonezOfficial
Nick Administratora, który banował: agatkahihi
Kiedy to się stało?: 17.06.2021   19:50 około 
Opis sytuacji: biegałem po działce i nagle mnie wyrzuciło z serwera,restartowałem grę i gdy wszedłem na serwer zauważyłem ze jestem sprawdzany. Zapytałem się wyrzej wymienionego administratora za co jestem sprawdzany,dostałem odpowiedź że używałem nielegalnego oprogramowania(cheatów). zapytałem się za jaki typ cheata jestem sprawdzany i dostałem odpowiedź cytuję "nielegalne oprogramowanie".pomimo wielokrotnych próśb i pytań dotyczących mojego rzekomego cheatowania i typu cheata o który jestem podejrzewany nie dostałem odpowiedzi. następnie administrator/ka napisała że mam wejś na ts albo się przyznać lecz nie miałem tsa zainstalowanego bo go nie używam.po napisaniu "przyznaję się do cheatowania (chodź nie cheatowałem) bo nie chce marnować czasu" dostałem odpowieź żebym sie do czegoś przyznał to wtedy dostane bana. przyznałem się do nuker (chodź go nie miałem).jedyne oprogramowania jakie miałem to fullbright i optifine. nie chciałem załatwiać sprawy na ts też ponieważ używam "crystal launchera" czyli darmowego lauchera do mc i miałem w swoich paczkach taką z cheatami "wurst" na wersję 15.2 lecz nie używałem jej,używałem paczki z wyżej wspomnianymi dodatkami które umilają rozgrywke,grałem na wersji minecrafta 1.16.3. Nie cheatowałem,i jeszcze raz proszę admina który mnie zbanował o wyjawienie mi typu cheata którego niby używałem 
Screen bana:obraz_2021-06-17_201149.thumb.png.9f3efeac2f41ca2c67923136521ef35a.png

Edytowane przez agatkahihi

Po pierwsze przyznałeś się do cheatów dlatego dostałeś bana, mogłeś to załatwić wchodząc na ts

Po drugie napisałeś, że miałeś paczkę z cheatami "wurst", a już za samo posiadanie cheatów nawet jeśli ich nie używasz jest ban

Do odrzucenia

własnie chodzi o to że nie cheatowałem tylko miałem paczke ale jej nie używałem 

f**k logic. jakbym miał pozwolenie na pistolet i bym z nim nic nie robił to bym poszedł do więzienia za strzelanie do innych? To jest tylko porównanie jakby co

otrzymujesz 10% za wulgaryzmy i połączyłam posty//agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...