Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Qro

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Qro
Nick Administratora, który banował: agatkahihi
Długość bana: 10 dni

Kiedy to się stało?: 17.06.2021  godzina: 19.29
Opis sytuacji: Stałem sobie na ./warp s i patrzyłem na pvp. Po chwili zostałem przeniesiony do pokoju sprawdzań. Po wejściu na ts'a zadano mi pytanie "Czy przyznajesz się do posiadania cheatów". Odpowiedziałem nie, ponieważ nie mam i byłem pewny co do swojej decyzji. Po sprawdzaniu plików nie wyszło że mam cheaty, lecz dostałem bana za posiadanie macro na komputerze. Sprawdzany byłem 17 czerwca o godzinie 19.41. Po wejściu do właściwości "macra", pisało że ostatnio używane było 13 czerwca (co poprę screenem) ale gdy zacząłem to mówić na ts'ie, agatkahihi rozłączyła się z teamvievera i kazała odwoływać się na forum serwera. Na dużej ilości serwerów macro jest dozwolone i na niektórych takich gram, moim zdaniem posiadanie macra, którego się nie używa co wynika ze screena nie jest powodem do bana. Cheatów u mnie nie znaleziono lecz nieużywane macro.

Screen dowodowy co do macra: https://imgur.com/a/YCKIGNO
Screen bana: 2021-06-17_19_31.39_2.thumb.png.7efbc4ceb261c52bfbff3c1e46a30cae.png

Edytowane przez agatkahihi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...