Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Sklep na stronie

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): eryter22
Propozycja dotyczy (tytuł): Sklep na stronie
Opis propozycji: Wpadłem przed chwilą na taki pomysł, by w serverowym sklepie na stronie można byłoby zakupić więcej rzeczy. Można byłoby wprowadzić do tego sklepu np. plakaty związane z realcraftem, różne grafiki, książki, kubki, breloki, zdjęcie administratorów/administratorek lub ich skina z oryginalnym podpisem i czymś ekstra np. paroma ich włosami. Taki zestaw zdjęciowy kosztowałby 100 złoty. Każdy administrator to inny zestaw. Co do plakatów można byłoby je sprzedawać po 20 zł. Grafiki też w takiej samej cenie. A kubki w cenie 50 złotych. Książki za 30 zł. Breloki za 10 zł. Rzeczy te przyszłyby do osoby, które je kupiła pocztą. Oprócz tego co napisałem wyżej, byłaby również specjalna usługa dostępna tylko na czas wakacji! Byłaby to wycieczka grupowa lub indywidualna z wybranym administratorem/administratorką do wybranego miejsca. Tutaj cena już byłaby o wiele większa, wszystko zależałoby od tego kogo się wybierze i ile dni ta wycieczka miałaby trwać. Ceny takiego czegoś wynosiłyby co najmniej 500 złoty wzwyż. Oprócz tej oferty sezonowej pojawiłaby się też oferta stała, czyli możliwość udania się na randkę z wybranym administratorem/administratorką. Tutaj cena wynosiłaby 200 złotych za godzinę. Przydałby się również system ocen zarówno za produkty jak i za wycieczki czy randki. RealCraft jest najlepszym serverem freebuild w Polsce, więc to oznacza że jest sławny na cały kraj, chętnych na takie zakupy nie powinno brakować. Inne servery w mc nie mają takich atrakcji, więc Realcraft byłby pionierem w tej dziedzinie i na pewno byłoby o nim głośno w telewizji i w internecie. 
Dodatkowe SS'y: Brak

• Haha 4
  • Thinking 2

Na neutral z przewagą na do odrzucenia. 

Według mnie takie opcje jak kubek brelok cxy coś z grafiką RC to nie jest zły pomysł mogłoby coś takiego się pojawić. Co do reszty typu wycieczka, randka, włos adm to jest już przesada... 

• Sad 1

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

jak ty chyba wyplate taty wezmiesz zeby kupic wszystkie pakiety

ogolnie propozycja nie jest zla jestem osobiscie na neutral ale watpie zeby jakis administrator itp zgadzal sie zeby swoje zdj wysylac wiec ta propozycja i tak nie przejdzie

• Like 1
  • Sad 1

Zrzut ekranu (31).png

Osobiście uważam to za zbędne i absurdalne. 

Cały ten "świat" realcrafta to nadal mc, a administracja jest w pewnym stopniu "amoniowa ", chodzi o to, że osobom których w życiu nie wdziały sprzedadzą swoje zdjęcie czy włosy, ja bym czuła się z tym  niekomfortowo, że ktoś ma moje włosy...

Większość administratorów jest już dorosła, możliwe, że ma drugie połówki, takie randki na sprzedaż są po prostu okropne, ponieważ raz: administrator (-ka) się zwyczajnie sprzedaje, dwa: możliwe, że ma drugą połówkę i z randką z kimś innym może czuć się niekomfortowo 😕

Na NIE

Wolf~

• Sad 1

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...